Gå till huvudinnehållet

Grönsaksgödsel

Vill du odla grönsaker i pallkrage eller köksland i trädgården? Hos oss på Granngården hittar grönsaksgödsel som ger trädgårdens grönsaker de bästa förutsättningarna för god skörd av högsta kvalitet. Gödsel för grönsaker ger dina odlingar en balanserad sammansättning av långtidsverkande växtnäring, proppfullt av näringsämnen som gynnar bladtillväxt och frukt- och rotbildning.

I sortimentet hittar du flera av marknadens bästa grönsaksgödsel från Hasselfors och Granngården med flera. Vi har ett brett sortiment av långtidsverkande, KRAV-märkta och ekologiska gödsel för dina grönsaker. Vi erbjuder även tomatgödning och kryddgödsel.

Ekologisk grönaksgödsel

För dig som vill odla grönsaker ekologiskt erbjuder vi flera ekologiska gödsel. Hasselfors vegetabiliska gödsel för köksträdgården är godkänt för ekologisk odling och passar dig med vegansk livsstil. Granngårdens grönsaksgödsel EKO är också framtaget för ekologisk odling av ätbara växter och grönsaker.

Köp gödsel för grönsaker online och i butik

Beställ ditt grönsaksgödsel online eller köp i din lokala butik! Har du frågor finns vi alltid till hands att svara både i butik och via vår chatt på granngården.se. Lycka till med grönsakerna!

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier