Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Grönsaksgödsel

Grönsaksgödsel – din trädgårds bästa vän för en frodig skörd! Med långtidsverkande näringsämnen främjar vår gödsel hälsosam tillväxt och hög kvalitet på dina grönsaker. Välj bland ekologiska alternativ för en hållbar odling.

Dina grönsaker förstjänar det bästa. Så, grönsaksgödsel och gödsel för köksträdgården – du hittar favoriterna hos oss! På Granngården.

Gödsel för grönsaker: Öka din skörd!

Vill du odla grönsaker i pallkrage eller köksland i trädgården? Hos oss på Granngården hittar grönsaksgödsel som ger trädgårdens grönsaker de bästa förutsättningarna för god skörd av högsta kvalitet. Gödsel för grönsaker ger dina odlingar en balanserad sammansättning av långtidsverkande växtnäring, proppfullt av näringsämnen som gynnar bladtillväxt och frukt- och rotbildning.

I sortimentet hittar du flera av marknadens bästa grönsaksgödsel från Hasselfors och Granngården. Långtidsverkande, KRAV-märkta och ekologiska gödsel för dina grönsaker, alltså. Vi erbjuder även tomatgödsel – varför inte plocka upp en variation av goda tomatfröer.

Ekologisk grönaksgödsel

För dig som vill odla grönsaker ekologiskt erbjuder vi flera ekologiska gödsel. Hasselfors vegetabiliska gödsel för köksträdgården är godkänt för ekologisk odling och passar dig med vegansk livsstil. Granngårdens grönsaksgödsel EKO är också framtaget för ekologisk odling av ätbara växter och grönsaker.

Köp gödsel för grönsaker online och i butik

Beställ ditt grönsaksgödsel online eller köp i din lokala butik! Har du frågor finns vi alltid till hands att svara både i butik och via vår chatt på granngården.se. Lycka till med grönsakerna!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1