Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ogräsmedel

Bli av med ogräs i gräsmattan med rätt metod och produkt. Vi har flera produkter inom ogräsmedel som aktivt motverkar ogräs i gräsmattan. Se alla produkter för medel och bekämpning av mossa och ogräs.

Ogräs, ogräs, ogräs. Överallt. Ogräsmedel känns ofta som en skänk från ovan – absolut! Hos Granngården hittar du biologiskt nedbrytbart bekämpningsmedel och glyfosatfria medel som snabbt bryts ner i naturen och passar för alla sorters ogräs.

Men för att minimera ogräs i både gräsmattan och rabatterna är det bra om du är proaktiv. Här är 4 enkla tips hur du minimerar ogräsets tillväxt:

👉 Täck marken med ett tjockt lager av mulch eller täckbark för att förhindra ogräsets frön från att gro och för att hålla marken fuktig.

👉 Använd ogräshämmande dukar eller geotextil under markbeläggningar som stenläggningar eller trägångar för att förhindra ogräs från att tränga igenom.

👉 Plantera täta och växttäckande växter för att minska tillgängligt utrymme för ogräs att etablera sig.

👉 Se till att rensa bort eventuellt uppkommen ogräs regelbundet för att förhindra att det sprider sig och tar över området.

Rätt verktyg för ogräsbekämpning

Dessutom finns det en rad bra hjälpmedel för den som inte tycker om att plocka ogräs för hand. Våra ergonomiska ogräsplockare är särskilt bra för den som är rädd om ryggen. Ett tips är att vara särskilt noggrann i början av säsongen – det har du igen senare när du har gjort ett bra grundarbete i kriget mot maskros, kvickrot och åkerfräken.

Att bekämpa ogräset i trädgården behöver inte vara slitsamt för kroppen. Det finns alltså rejäla kvalitetsredskap som gör jobbet enkelt, effektivt och inte minst ergonomiskt. Jobba stående och arbeta emot dig för mindre belastning på ryggen.

Köp ogräsmedel online

Köp effektivt ogräsmedel från Tergent, Neudorff och RoundUp i våra butiker eller direkt online på granngården.se

Kategori & Filter
    • Populära
15 produkter

Visar sida 1 av 1