Gå till huvudinnehållet

Ridkläder & Ridutrustning

För oss på Granngården är det viktigt att erbjuda dig som ryttare ett komplett, kvalitativt och snyggt sortiment av ridkläder och ridutrustning.

Vi vill göra det enkelt för den aktiva ryttaren att på en och samma plats hitta allt som behövs till både vardag och tävling. För oss är komfort och säkerhet på hästryggen av största vikt och vi väljer därför vårt sortiment med stor omsorg.

I vårt breda sortiment av ridkläder och ridutrustning hittar du allt från ridstövlar och ridskor, sporrar och ridhjälmar till snygga ridbyxor säkerhetsvästar, ridhandskar, ridspön, ridstrumpor och tävlingskläder. Vi erbjuder ridkläder från flera välkända varumärken som bland annat Ariat, Back2Back, Covalliero, Blundstone och Mountain Horse.

Välkända varumärken för dig som ryttare

Vi har satsat på ett mer komplett utbud för dig och din häst. Det innebär ett större utbud av varumärken inom häst som du initialt kan köpa online på granngården.se och i utvalda Granngården-butiker. Ni som redan har besökt våra butiker med det ökade utbudet har säkert märkt att hästdelen där har fått ett rejält lyft i urval när det gäller såväl ridkläder samt utbud till hästen.

Ridutrustning för barn, dam och herr

För oss på Granngårdens är det viktigt att erbjuda dig som ryttare ett sortiment som håller i många år. Därför har vi satsat extra noga på att ta in varumärken med lång tradition av hög kvalitet och vi kan stolt erbjuda ett sortiment av de mest välkända märkena på marknaden. Vi har till exempel ridbyxor, ridjackor och ridhandskar för dam och herr från BR, Harcour, Equipage och Horseware. Våra ridhjälmar från bland annat John Whitaker och Charles Owen uppfyller såklart alla CE-normer och EU:s tuffa krav enligt VG1 så att de även är godkända för tävling.

I vårt sortiment av utrustning och ridkläder för barn hittar du ridskor, ridstövlar, ridhjälmar, säkerhetsvästar och ridkläder för barn från bland annat Mountain Horse och Jacson. Här har vi satsat på ett utbud som håller länge och alla våra produkter för barn håller rådande säkerhetsnormer och är självklart både sköna, praktiska och snygga.

Beställ ridkläder och ridutrustning från välkända varumärken online på granngården.se eller handla i någon av våra butiker, välkommen till oss!

665 produkter

Visar sida 1 av 23