Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ridstövlar & Ridskor

Som ryttare har du olika behov av ridkläder och ridutrustning beroende på om du befinner dig i stallet eller på ridturen och här hos oss kan du hitta ridutrustning för alla tillfällen och behov. Oavsett om du är ute efter snygga och sportiga ridstövlar för tävling, sköna ridskor eller ridstövlar för den kalla vintern så hittar du allt för dina behov här hos Granngården.

Ridstövlar och ridskor är en viktig investering i en ryttares garderob för livet i stallet och på hästryggen. Se även alla våra skor och stövlar. Vi har ett stort utbud i olika färger så att du kan hitta just de ridskorna du letar efter eller dina nya ridstövlar till årets tävlingssäsong.

På tävling gäller det här för ridstövlar/ridskor

Ska du ut på tävlingsbanan så är det krav på ridstövlar eller ridskor med stabila shortchaps och både snygga ridstövlar och sköna ridskor med matchande shortchaps kan du hitta i din närmaste Granngården-butik eller online i vår webshop. Vilket du än föredrar att använda på tävling så kompletterar ridstövlarna eller ridskorna hela outfiten och du kan tillsammans med din häst utgöra ett elegant ekipage på tävlingsbanan!

För vardagen i stallet krävs en vattentät, funktionell skön ridsko, jodhpurs eller stallsko och för träningen är behovet större av ett par stadiga ridstövlar eller sköna ridskor. Vi har även sköna vinterridstövlar så att du enkelt håller dig torr och varm trots den långa, kalla vintern här i Sverige.

Köp dina nya ridstövlar eller ridskor i Granngårdens butiker eller online

I Granngårdens sortiment hittar du ridstövlar och ridskor för barn, dam och herr från ett rad välkända varumärken som Ariat, Equipage, Hansbo Sport och Blundstone.

Beställ ridstövlar och ridskor online på granngården.se eller i köp dina par i någon av Granngårdens över 100 butiker, välkommen!

Kategori & Filter
    • Populära
85 produkter

Visar sida 1 av 3