Gå till huvudinnehållet

Mineralfoder & Salt till Häst

Utforska vårt sortiment av mineralfoder och salt för hästar. Vi erbjuder en variation av produkter som främjar hästens välmående och tillfredsställer dess näringsbehov.

Vad är mineralfoder till häst?

"Mineralfoder till häst" syftar på ett specifikt foder som är sammansatt för att ge hästar nödvändiga mineraler som kan saknas i deras vanliga kost. Hästar har specifika näringsbehov, och mineralfoder är utformat för att komplettera deras kost med viktiga mineraler såsom kalcium, fosfor, magnesium, zink och koppar, bland andra. Dessa mineraler är viktiga för olika fysiologiska funktioner, inklusive benhälsa, muskelfunktion, stöd för immunsystemet och övergripande välbefinnande. Mineralfoder till häst finns i olika former som pellets, granulat eller pulver och blandas vanligtvis med hästens vanliga foder för att säkerställa att de får en balanserad och komplett näring.

Våra mineralfoder och produkter inkluderar:

Hästmineraler

Ge din häst de nödvändiga mineralerna för en balanserad kost. Våra hästmineraler innehåller viktiga näringsämnen för att stödja hästens hälsa och välbefinnande.

Mineraltillskott för hästar

Komplettera din hästs kost med våra mineraltillskott. De är utformade för att tillgodose specifika behov och hjälpa till att upprätthålla en optimal mineralbalans.

Mineralblandningar för hästar

Vi erbjuder mineralblandningar som är särskilt framtagna för att tillfredsställa hästens näringsbehov. Dessa blandningar innehåller en kombination av mineraler för att stödja hälsan och prestationen hos din häst.

Hästsalt

Salt är viktigt för hästens vätskebalans och elektrolytnivåer. Vårt sortiment av hästsalt ger en viktig tillskotts-källa av mineraler och hjälper till att främja optimal hästhälsa.

Våra produkter av mineralfoder och salt för hästar kan köpas både i våra fysiska butiker och online på Granngården.se. Ta hand om din hästs välbefinnande genom att ge den rätt näring och mineraler.

Vanliga frågor om mineralfoder häst och salt:

Varför behöver hästar mineralfoder?

Mineralfoder tillhandahåller viktiga näringsämnen som hästar behöver för en balanserad kost. Det bidrar till att täcka deras mineralbehov och främjar optimal hästhälsa.

Vilken roll spelar salt i hästens kost?

Salt är avgörande för hästens vätskebalans och elektrolytnivåer. Det hjälper också till att stimulera hästens aptit och främjar optimala prestationer.

Hur kan jag ge mitt hästmineralfoder och salt?

Det rekommenderas att blanda mineralfodret med den vanliga kosten enligt anvisningarna på förpackningen. Salt kan erbjudas som en tillskotts-källa, antingen genom en saltsten eller genom att blanda det med hästens mat.

Tillgodose din hästs näringsbehov med vårt högkvalitativa sortiment av mineralfoder och salt för hästar. Besök oss på Granngården.se eller i någon av våra fysiska butiker och ge din häst den bästa omsorgen den förtjänar.

Kategori & Filter
    • Populära
36 produkter

Visar sida 1 av 2