Gå till huvudinnehållet

Proteinfoder - Avel och Växande Hästar

Hästfoder med extra protein för din uppfödning av hästar eller om du har en häst med ökat proteinbehov. OBS: För att veta om du har ett proteinfattigt grovfoder som bas i din utfodring så krävs en hö-analys!

Hästfoder med extra protein

Vi har hästfoder med extra hög proteinhalt gjort på naturliga råvaror och hos oss hittar du ett brett utbud av färdigt hästfoder som proteinfoder för att kunna tillgodose din häst med en korrekt foderstat. Protein är en oerhört viktig byggsten framförallt för växande unghästar och stuterier med avelsverksamhet men är minst lika viktigt för den tränande hästens muskler.

Är det ett dåligt år för hö/hösilage i Sverige så att "alla" grovfoder får dåliga näringsvärden är ett proteinrikt kraftfoder ett måste för att säkerställa att din häst får i sig det den behöver. Återigen: du som hästägare måste utgå från ett analyserat grovfoder då ingen människa kan se om ett grovfoder har bra eller dåliga värden!

Fråga våra experter om proteinfoder för avel och växande hästar

Om du har frågor om vilket hästfoder som passar din avel eller dina växande unghästar så är du välkommen att kontakta oss för tips och råd. Våra hästfoderexperter besvarar gärna era frågor om hästfoder och guidar er till rätt val för er verksamhet.

Köp proteinrikt hästfoder online

Vi har ett brett utbud av proteinrikt kraftfoder för häst från vår egen produktion men även från välkända varumärken som Krafft, Red Mills och Dodson&Horrell. Välkommen att köpa hästfoder för avel och växande hästar online (med hemleverans) eller direkt i din närmsta Granngården-butik!

13 produkter

Visar sida 1 av 1