Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ridhandskar

Ridhandskar skyddar mot valkar, hård hud och ger oftast en väldigt bra kontakt mellan dig och hästen då du kan hålla ett mer avslappnat grepp om tygeln utan att den "glider ur handen" som den lätt kan göra om man håller den direkt i handen. Till exempel om det regnar på tävling så blir tygeln snabbt hal och svår att hålla i och då är bra ridhandskar ett måste för att kunna leverera resultat på tävlingsbanan!

En ridhandske är något som de flesta ryttare trivs att rida med.

Självklart finns det undantag men för mångfalden är det ändå trevligt att skydda sina händer mot en tuff vardag i stallet och behålla sina händer mjuka i många år framöver. Med en ridhandske från till exempel tyska märket Roeckl är du välutrustad inför varje ridpass med din häst.

Roeckl och andra märken hos Granngården

Vi har ridhandskar från bland annat BR, Roeckl, Covalliero, Equipage och vi har ridhandskar för både vuxna och barn som passar alla tillfällen i stallet.

Söker du annan ridutrustning eller behöver du något nytt till stallgarderoben så är det här du hittar alla våra fina ridkläder och ridutrustning.

Köp ridhandskar för barn och vuxna online

Hos Granngården kan du köpa ridhandskar för både barn och vuxna både online eller i butik. Klicka hem dem online och få dem bekvämt levererat direkt hem till dörren!

Kategori & Filter
    • Populära
66 produkter

Visar sida 1 av 3