Gå till huvudinnehållet

Svettäcke & Fleecetäcke

Har du en häst som tränas och tävlas regelbundet? Ett svettäcke hjälper hästen att återhämta sig snabbare efter ansträngning. Hos oss på Granngården hittar du svettäcken till hästar i alla storlekar som passar just din hästs behov.

Beställ enkelt online eller köp direkt i din lokala butik!

Svettäcke till häst och ponny vid ansträngning

Ett svettäcke är till för att leda bort svett och fukt från hästens kropp efter hårdare ansträngning, till exempel träning, så att hästens känsliga hud hålls torr närmast kroppen. Det kan även användas under hästens stalltäcke om hästen är lite mindre svettig efter träning, men du kanske inte har tid att vänta eller åka tillbaka till stallet och byta täcke när hästen har torkat.

Varför är det bra med svettäcke?

Svettäcken för häst kan jämföras med sport- och funktionsmaterial för människor som idrottar och de har precis samma funktion; att hålla hästen torr och spara hästens energi till viktigare funktioner i kroppen. Ett svettäcke är ett måste om du har ett aktivt liv med din häst oavsett om du bara tränar och tävlar på hobbynivå eller om du tränar för att nå höga mål inom just din ridsportgren.

Köp svettäcke online

Köp svettäcken och andra hästtäcken online på granngården.se eller i butik. Hos oss hittar du svettäcken i alla storlekar som passar ponny och häst i träning och tävling. Välkommen till oss!

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1