Gå till huvudinnehållet

Tävlingskläder

Dags att ge sig ut på tävlingsbanan? Hos oss på Granngården hittar du tävlingskläder som lämpar sig för både dressyrtävlingar och hopptävlingar. Vi har allt ifrån snygga tävlingskavajer till vita ridbyxor, ridstövlar för tävling, ridtröjor och vackra hårnät. Vi erbjuder även tävlingsutrustning som ridhjälmar, benskydd godkända för tävling, vita schabrak och manrosetter för hästen.

Köp dina tävlingskläder online på granngården.se eller i butik. Vi erbjuder alltid frakt till butik samt fri retur i butik, så du kan prova dina ridkläder i lugn och ro.

Tävlingskavaj och tävlingstopp

I vårt sortiment hittar du svarta och blå ridkavajer från Equipage med snygg passform i vattenavvisande material. Våra tävlingskavajer för dam kommer i flera storlekar och har dessutom funktionellt bi-stretchmaterial. I sortimentet hittar du även vita tävlingstoppar från Ariat, Kingsland och Equipage.

Vita ridbyxor för tävling

Bland våra vita ridbyxor finns både helskodda och knäskodda modeller från bland annat Euro-Star, Harcour, Ariel, Back2Back, Covalliero och Kingsland. Vi har även vita ridleggings för dig som föredrar det.

Ridstövlar och ridutrustning för tävling

I vårt breda sortiment finns kvalitetssäkrade och snygga ridstövlar från Ariat, Mountain Horse och Hansbo Sport. Självklart erbjuder vi också tävlingsutrustning som vita ridhandskar, ridhjälmar och tävlingsutrustning för hästen. Välkommen att handla på granngården.se eller besök din lokala butik!


Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier