Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tävlingskläder

Tävlingskläder för häst & ryttare – redo för tävlingsbanan? Hos oss på Granngården hittar du tävlingskläder som lämpar sig för både dressyrtävlingar och hopptävlingar.

Vi har allt ifrån snygga tävlingskavajer till ridbyxor, ridstövlar för tävling, ridtröjor och hårdonut. Vi erbjuder även tävlingsutrustning som ridhjälmar, benskydd godkända för tävling, vita schabrak,och manrosetter för hästen.

Köp dina tävlingskläder online på granngården.se eller i butik. Vi erbjuder alltid frakt till butik samt fri retur i butik, så du kan prova dina ridkläder i lugn och ro.

Ridbyxor för tävling

Bland våra ridbyxor finns helskodda modeller från bland annat Covalliero, Mountain Horse och Equipage. Vi har även ridleggings och ridtights för dig som föredrar det.

Ridstövlar och ridutrustning för tävling

I vårt breda sortiment finns kvalitetssäkrade och snygga ridstövlar från Covalliero och Hansbo Sport. Självklart erbjuder vi också tävlingsutrustning som vita ridhandskar, ridhjälmar och tävlingsutrustning för hästen. Välkommen att handla på granngården.se eller besök din lokala butik!


Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1