Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Råvaror & Spannmål för Häst

Vi har råvaror för dig som vill blanda ditt eget hästfoder. Vi har naturliga råvaror som havre, kornkross, vetekli, havrekross och majs som ger en bra bas till ditt hästfoder. Men även viktiga mineraler som stensalt som är lika viktigt som vatten för din häst.

Råvaror - Blanda och komplettera ditt egna hästfoder

Är du ute efter något specifikt spannmål eller bara vill blanda ditt egna foder med exakt de råvaror du vill fodra din häst med så kan du hitta det här hos oss. Hos Granngården är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av hästfoder med "rena råvaror". Vi förstår vikten av att ge din häst en hälsosam och näringsrik kost för att främja optimal hälsa och prestation. Vårt sortiment av hästfoder innehåller noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet för att säkerställa att din häst får den bästa möjliga näringen.

Utbud av råvaror

  • Majs: Majs är en energirik ingrediens som bidrar till att ge hästen den nödvändiga bränsle för fysisk aktivitet. Det bidrar till att upprätthålla en sund vikt och ger hästen den energi den behöver för att möta sina dagliga behov.
  • Havre: Havre är en källa till högkvalitativt protein och essentiella aminosyror som främjar muskeluppbyggnad och återhämtning. Det är också en rik källa till fiber, vilket stödjer en sund matsmältning.
  • Korn: Korn är en rik källa till energi och hjälper till att upprätthålla en sund vikt och aktivitetsnivå hos hästen.
  • Vete: Vete är en källa till vitaminer och mineraler som stödjer hästens övergripande hälsa och välbefinnande.
  • Ärtor: Ärtor är en naturlig källa till protein och fibrer som främjar matsmältningen och ger en jämn energinivå.
  • Soja: Soja är en högkvalitativ proteinkälla som hjälper till att bygga och bevara muskelmassa hos hästen.
  • Morötter: Morötter är rika på betakaroten och fibrer, vilket främjar en sund matsmältning och ger viktiga näringsämnen. Och såklart perfekt belöning.

Köp råvaror i butik eller online på Granngården.se

Våra råvaror för hästfoder är förpackade i stora säckar så att du har lätt att få hem rätt mängd till bra pris. Beställ online med hemleverans eller hämta själv i närmsta Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1