Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Prestation & Tävling - Tillskott för Häst

Tillskott för prestation & tävling – till din häst! Optimera hästens prestation och återhämtning med våra tillskott. Vinka hejdå till extra energi, ökad koncentration och stöd för muskeluppbyggnad. Granngårdens sortiment av prestationshöjande tillskott är utformat för att öka energin, uthålligheten och den allmänna hälsan hos din häst. Spana också in hela vårt utbud av fodertillskott.

Komplettera din hästs dagliga kost med näringstillskott för att maximera dess hälsa och prestation. På Granngården erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa prestationstillskott från välkända varumärken som Foran Equine, Krafft, NAF och Trikem.

Hästtillskott för prestation och tävling

Granngårdens prestationstillskott innehåller de bästa blandningarna av antioxidanter, vitaminer, örter och mineraler som främjar hästens prestationsförmåga och stödjer återhämtning efter träning och tävling.

Pulver, flytande tillskott, orala sprutor eller kompletteringsfoder – här finns något för varje hästs behov!

Tillskott för träning och återhämtning

Hästtillskott för prestation och tävling erbjuder ett brett utbud av ingredienser som är utformade för att främja hästens prestation och återhämtning under intensiv träning och tävling. För tävlande och tränande hästar – här några exempel på ingredienser som är prestationsfrämjande 👇👇

Elektrolyter: Balanserar salthalten i kroppen och främjar återhämtning efter träning eller tävling, särskilt vid kraftig svettning.

Aminosyror: Byggstenar för proteiner som är avgörande för muskeluppbyggnad och återhämtning.

Vitaminer och mineraler: Stödjer optimal hälsa och välbefinnande, inklusive energiomsättning och muskelfunktion.

Omega-3-fettsyror: Främjar antiinflammatoriska effekter och stödjer hjärt-kärlhälsa och muskelåterhämtning.

Antioxidanter: Skyddar celler mot oxidativ stress (obalans mellan antioxidanter och fria radikaler) och främjar snabbare återhämtning efter träning eller tävling.

Så vill du ha en högpresterande häst som kan nå sin fulla koncentrations- och prestationsförmåga? Då krävs både vitalitet och styrka i cellernas byggstenar såväl som ett avslappnat muskel- och nervsystem. Här hittar du ett brett sortiment av tillskott för prestationshöjande effekter och optimal återhämtning för ansträngda muskler.

Kategori & Filter
    • Populära
30 produkter

Visar sida 1 av 1