Gå till huvudinnehållet

Paddock & Grindar

Ska du bygga paddock och vill ha marknadens smidigaste lösning? Med ett komplett paddockpaket från Octowood får du grindar, slanor och stolpar med tillbehör för montering. Du kan också köpa stolpar, slanor och grindar var för sig – allt producerat av högkvalitativ rakvuxen furu ur senvuxet norrländskt kärnvirke från Octowood!

Octowoods paddockpaket

Med ett färdigt paddockpaket levereras alla delar impregnerat i träskyddsklass A, enligt NTR (Nordiska Trädskyddsrådet). Såväl stolpar, slanor som grund är underhållsfria och rötbeständiga med lång och problemfri livslängd. Octowoods paddockpaket finns i två olika storlekar: 20 x 48 m eller 20 x 60 m.

Paddockpaketet innehåller:

  • 55 st åttkantiga stolpar Stl (øxl): 100 x 2000 mm
  • 99 st halva åttkantiga laskade slanor Stl (øxl): 100 x 3000/3500 mm
  • 2 st grindstolpar Stl (bxh): 120 x 2500 mm
  • 2 st grindar med gångjärn (Bredd: 2 x 1500 mm)
  • 400 st självborrande skruv (Dim: 4,0 x 40 mm)
  • 240 st självborrande skruv (Dim: 6,0 x 90 mm)

Grindar, slanor och stolpar

Är du inte ute efter ett komplett paket kan självklart köpa grindar, stängselstolpar, slanor och tillbehör för sig. Vi har såväl enkelgrindar som dubbelgrindar tillverkade av Octowood, en naturprodukt med unika möjligheter och lång livslängd. Våra stolpar har 20 års rötskyddsgaranti och levereras färdigspetsade. Du fäster lätt en kluven åttkantig slana, även den i Octowood, på stolparna. Vill du ha ännu smidigare hantering kan du välja en laskad, utfasad slana som ger ett enkelt och snyggt resultat.

Välkommen att köpa paddock, paddockpaket och trägrindar från Octowood online på granngården.se med hemleverans ända fram till dörren!

27 produkter

Visar sida 1 av 1