Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Paddock & Grindar

Paddock till dina hästar? Då har du kommit rätt. Granngården erbjuder kompletta staketpaket till ridbana, inklusive grindar och trästolpar, som får dina fyrbenta vänner att gnägga högt. En paddock av bästa kvalitet, alltså – det är du värd.

Staket till ridbana

Andas in, andas ut. Hos Granngården får du en paddock med ett komplett staketpaket, inklusive stolpar och slanor. Självklart ingår även två grindar på gångjärn samt grindstolpar. Tillverkaren Octowood bidrar dessutom med en extra dimension av kvalitet.

Dina hästar förtjänar en avgränsad yta avsedd för träning och ridning. En paddock erbjuder alltså en kontrollerad och trygg miljö för olika hästaktiviteter och används för att främja rätt rörelse och träning.

👉 Kontrollerad träningsmiljö
👉 Tryggt utrymme för ridning
👉 Främjar hästens hälsa & utveckling

På sand-, grus-, fiber- eller flisunderlag. Det är upp till dig. Oavsett, passa på att anamma de bästa metoderna för dammbindning i din paddock, och använd dig av olika typer av dammbindande produkter (hej kalciumklorid!) när vindarna yr.

För att enkelt kunna sätta upp ditt stängsel och få alla trästolpar på plats så rekommenderar vi stängselklubbor, nerslagsrör och stolpdrivare. Blir lättare då. En sak är säker: våra kompletta staketpaket omfamnar din dröm om att förverkliga en paddock av exceptionell kvalitet och hållbarhet. Och vi lovar: du får en paddock som uppfyller de högsta standarderna för både säkerhet och funktionalitet.

Du kan också köpa stolpar, slanor och grindar var för sig – allt producerat av högkvalitativ rakvuxen furu ur senvuxet norrländskt kärnvirke från Octowood!

Octowoods paddockpaket

Med ett färdigt paddockpaket levereras alla delar impregnerat i träskyddsklass A, enligt NTR (Nordiska Trädskyddsrådet). Såväl stolpar, slanor som grund är underhållsfria och rötbeständiga med lång och problemfri livslängd. Octowoods paddockpaket finns i två olika storlekar: 20 x 48 m eller 20 x 60 m. Summa summarum: Du får marknadens bästa paddock! 🥇

Paddockpaketet innehåller:

  • 55 st åttkantiga stolpar Stl (øxl): 100 x 2000 mm
  • 99 st halva åttkantiga laskade slanor Stl (øxl): 100 x 3000/3500 mm
  • 2 st grindstolpar Stl (bxh): 120 x 2500 mm
  • 2 st grindar med gångjärn (Bredd: 2 x 1500 mm)
  • 400 st självborrande skruv (Dim: 4,0 x 40 mm)
  • 240 st självborrande skruv (Dim: 6,0 x 90 mm)

Grindar, slanor och stolpar

Är du inte ute efter ett komplett paket kan självklart köpa grindar, stängselstolpar, slanor och tillbehör för sig. Vi har såväl enkelgrindar som dubbelgrindar tillverkade av Octowood, en naturprodukt med unika möjligheter och lång livslängd. Våra stolpar har 20 års rötskyddsgaranti och levereras färdigspetsade. Du fäster lätt en kluven åttkantig slana, även den i Octowood, på stolparna. Vill du ha ännu smidigare hantering kan du välja en laskad, utfasad slana som ger ett enkelt och snyggt resultat.

Vanliga frågor:

Varför är paddocken viktig för hästträning?

Paddocken erbjuder en kontrollerad och säker miljö för hästträning och ridning, främjar rätt rörelse och underlättar utbildning och konditionering.

Vad skiljer Granngårdens paddockstolpar från andra?

Våra paddockstolpar är en del av vårt exklusiva staketpaket, och är noga utformade för att kombinera bekvämlighet med överlägsen prestanda. Vår tillverkande kompis Octowood är alltid bäst i test.

Fördel med kompletta staketpaket för paddocken?

Granngårdens staketpaket, inklusive paddockstolpar, -grindar och slanor, garanterar inte bara en smidig och enhetlig installation. Utan säkerställer också att paddocken uppfyller höga standarder för säkerhet och funktionalitet. Det sparar tid och ger en trygg träningsmiljö för hästarna.

🛒 Beställ paddock & grindar, ditt bästa staketpaket för ridbana, online på granngården.se eller köp i någon av Granngårdens 100+ butiker.

Kategori & Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1