Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ridbyxor

Ett par bra ridbyxor är ett måste för en fungerande vardag i stallet! Deras funktion gör dem oumbärliga vare sig du är på träning, tävling eller på ridtur i skogen. Ridbyxor är till för att skydda dig mot skavsår och ge dig bättre grepp i sadeln, vilket påverkar såväl din prestation som hållning och säkerhet. Förutom att vara funktionsriktiga och slitstarka är ridbyxor designade för att just rida i, vilket innebär att sömmar och detaljer är utformade för att skapa en optimal ridupplevelse utan skav eller annat obehag.

På Granngården har vi lång erfarenhet av ridning, ridutrustning och ridkläder för barn, herr,och dam. Därför har vi satsat på ett brett sortiment av noga utvalda ridbyxor av hög kvalitet. Vi erbjuder helskodda, knäskodda och oskodda ridbyxor från varumärken som Horse Life, Kingsland, Covalliero, Equipage, Harcour och Mountain Horse.

Ridbyxor för barn, dam och herr

I Granngårdens sortiment finns ridbyxor för barn, herr och dam med fokus på design, kvalitet och passform. Allt för att du som ryttare ska kunna välja så bekväma och funktionella ridbyxor som möjligt. Självklart ser vi till att även ha snygga byxor och erbjuder även vita ridbyxor för tävlingsryttare och andra uppvisningstillfällen.

Ridleggings och ridtights

De senaste åren har ridleggings och ridtights blivit mer och mer populärt. Leggings är en lätt och skön byxa med maximal rörlighet. Stretchen och komforten gör att många även använder leggings ute på tävlingsbanan. De är bara är att dra på sig med skön resår i midjan som gör att de sitter på plats. Granngården har välsittande, helskodda ridleggings för alla, oavsett om du sysslar med hobbyridning eller tävlar. Välj bland ridleggings för barn/junior och dam.

Vi har ridtights av hög kvalitet från märken som bland annat Kingsland, Covalliero och Equipage. Välj bland olika färger och modeller med både normal och hög midja. Vi har dessutom vita ridleggings som passar för tävling för dig som ska ut på hopp- eller dressyrbanan.

Oskodda, knäskodda och helskodda ridbyxor

Många ryttare föredrar helskodda ridbyxor som hjälper ryttaren sitta stadigt och djupt i sadeln, vilket skapar en bättre kontakt med hästen under ridning. I Granngårdens sortiment finns helskodda ridbyxor från till exempel Mountain Horse, Back2Back och Covalliero. Vi erbjuder även knäskodda och oskodda ridbyxor och ridleggings från till exempel BR, Charlies och Harcour.

Du hittar ridbyxor i textil, imitationsläder och ridbyxor som har textilförstärkta knän. Bra till barn som ska ut och rida! Skoningsmaterialet kan vara i traditionellt imitationsläder, softshell, tyg, eller modern helskoning i silikon. Välj bland olika ridbyxor som är fodrade som termosridbyxor för kallare årstider, eller tunnare byxor som sitter kroppsnära och ökar rörelsefriheten. Självklart har vi också en mängd snygga ridstrumpor att matcha byxorna med.

Köp dina nya ridbyxor online

Köp dina ridbyxor online på granngården.se eller besök din närmsta butik! Beställer du online erbjuder vi alltid leverans till direkt hem till dörren, närmsta utlämningsställe eller om du så önskar till din lokala Granngården-butik.

Kategori & Filter
    • Populära
35 produkter

Visar sida 1 av 2