Gå till huvudinnehållet

Hästvård

Hos oss hittar du allt för en komplett vård av din häst i vardagen. Vi säljer ryktborstar, hovkratsar, borstar till man och svans men även allt annat du kan tänkas behöva i det dagliga livet med din häst.

Vi har ett stort sortiment för alla tillfällen - hud- och sårvård samt pälsglans, flugmedel och schampo - allt för att du ska kunna vårda din häst på bästa sätt.

Varför ska du rykta hästen?

I dagens stressade samhälle glöms ofta den viktiga rykten bort i vardagen med hästar och ersätts med en snabb avborstning och en tvätt före tävling ibland men faktum kvarstår - en god rykt kan inte ersättas med andra quickfix... En hederlig rykt på minst en halvtimme om dagen ökar hästens blodcirkulation (och din egen för den delen) och ger den dessutom en välbehövlig daglig massage som hjälper till att förbättra allmäntillståndet hos både dig och din häst samtidigt som ni kan få en bättre kontakt och umgås mer.

Rykten är samtidigt ett ypperligt tillfälle att visitera hästen och det bör man ju också göra dagligen. Får man in rykt som en daglig rutin så kommer du inte bara få en gladare häst - den kommer bli blank också vilket innebär en glänsande fin häst som dessutom mår bra! Vid den dagliga visitationen kan du upptäcka småsår, mugg och annat otrevligt som kan drabba din häst och då är det lättare att åtgärda innan det blir större problem.

Köp allt för hästvård i butik och online

För alla olika hästar finns prisvärda produkter inom hästvård som samtidigt håller hög kvalitet och ger glädje lång tid framöver.
Vi hjälper dig gärna med rekommendationer utifrån vår långa erfarenhet inom häst och ridsport om du behöver råd. I slutändan är det du som känner din häst bäst och vet vad den behöver, men tveka aldrig att fråga oss om du har några frågor.

Vi strävar efter att hålla vårt hästutbud komplett och säljer även annan hästutrustning från flera välkända varumärken.

Gör ett bra val och köp prisvärda tillbehör för all hästvård och tillbehör i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se.

288 produkter

Visar sida 1 av 10