Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Luftvägar - Tillskott för Häst

Tillskott för hästens luftvägar – förbättrar andningen och minskar irritationen! Hästar är känsliga för luftvägsproblem och kan reagera allergiskt mot pollen, damm och mögel, vilket kan leda till irritation och hosta. Som hästägare rekommenderas du att använda tillskott som är speciellt utformade för luftvägarna. Resultat: underlättar din hästs andning och minskar risken för irritation i halsen och lungorna.

Hos Granngården hittar du olika sorter av tillskott beroende på vad din häst är känslig för. Spana in hela vårt utbud av fodertillskott.

Hästtillskot för andning & luftvägar

Precis som människor kan även hästar drabbas av luftvägsproblem, ofta kopplat till ett svagt immunförsvar. Våra fodertillskott främjar hästens luftvägshälsa och bidrar till bättre andning. En varierad örtflora i grovfodret stärker immunförsvaret och hjälper till att förebygga problem med lungfunktionen. Upptäck vårt utbud av högkvalitativa produkter som främjar hästens luftvägar och välbefinnande.

  • Fodertillskott som stödjer hästens luftvägshälsa
  • Innehåller örter och spårämnen för immunförsvaret
  • Slemlösande egenskaper för förbättrad andning hos hästen

Jovisst! En mångfald av örter i grovfodret bidrar till ett robust immunförsvar. Om grovfodret inte innehåller tillräckligt med örter kan hästen missa viktiga spårämnen som stöder immunförsvaret.

Förebygg luftvägsproblem hos hästen

Symptom som hosta, ansträngd andning eller näsflöde kan indikera brist på eller otillräcklig mängd viktiga örter i grovfodret. Det kan vara klokt att ge tillskott som innehåller örter eller andra ämnen som främjar luftvägshälsan. V

anliga örter som löser upp slem och öppnar luftvägarna inkluderar kamomill, pepparmynta, anis, kummin, timjan och fänkål. Dessa är vanliga ingredienser i tillskott som främjar luftvägarna för både hästar och människor.

Rödbeta är också populärt för hästar och idrottare eftersom den stimulerar syreupptagningsförmågan och sägs öka uthålligheten och påskynda återhämtningen.

Slemlösande för hostande hästar

Hästar kan också drabbas av vanliga förkylningar, hosta och slem, och i dessa fall kan det vara fördelaktigt att ge tillskott som lindrar symtomen. Här hittar du produkter som hjälper till att öppna de övre luftvägarna för att förbättra hästens andning, särskilt vid hosta orsakad av irritation.

Optimera din hästs andning och hälsa med våra specialtillverkade tillskott för luftvägarna. Här hittar du rätt fodertillskott för bästa möjliga livskvalitet. Köp online eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1