Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Päls & Hud - Tillskott för Häst

Tillskott för hästens päls & hud – vitalitet och välmående! Din häst förtjänar det bästa. Främja hälsosam pälsfällning och en glansfull päls samtidigt som du bibehåller en mjuk och smidig hud och stärker dess immunförsvar. Investera i hästens välmående med våra högkvalitativa tillskott för päls och hud.

Ett tillskott för hästens päls kan innehålla en mängd olika näringsämnen som är viktiga för hästens päls, inklusive omega-3-fettsyror, biotin, zink och aminosyror. Dessa näringsämnen hjälper till att främja tillväxt och hälsa för hästens hårstrån, vilket kan förbättra pälskvaliteten. Granngården har ett stort utbud av fodertillskott för häst.

Balansera hästens hud och päls med rätt tillskott

Hud- och pälsproblem kan bero på många saker, och precis som hos oss människor, påverkas vårt yttre av vårt inre. Om det finns obalans i din hästs inre, till exempel om den har matsmältningsproblem, inte får tillräckligt med vitaminer eller liknande, kan det synas i pälsen.

För att underlätta vid pälsfällning och hudproblem hos hästen är det fördelaktigt att inkludera tillskott av essentiella fettsyror, mineraler och vitaminer i dess foder. Utforska alternativ som B-vitaminer, linfröolja och zinktillskott, eller välj kompletteringsfoder speciellt utformat för hästar med eksem och känslig hud.

Fodertillskott för hästens pälsbyte

Hos Granngården hittar du tillskott för olika tillfällen. Svensk linolja utan tillsatser som är rik på Omega 3 och Omega 6 – perfekt för en blank och fin hårrem. Eller Flytande B-vitamintillskott som är en superhjälte vid exempelvis pälsfällning och pälssättning.

Pälsbyte, pälsfällning och pälssättning, alltså. Under våren och hösten. Vissa symptom när din häst den byter päls, är trötthet, sviktande prestanda och glanslös päls. Orsaken kan mycket väl vara en otillräcklig tilldelning av spårämnen och andra mineraler. Då är bland annat pälstillskott av nyttiga B-vitaminer en räddare för din häst i stallet.

Zinkbrist och hudproblem hos hästar

En av de saker som ofta leder till problem med ytan hos hästarna är zinkbrist. Brist på zink kan vara roten till mycket ont. Lider din häst av hudproblem som håravfall, klåda och torr hud? Då kan det mycket väl vara att den har brist på zink. Vid problem med immunförsvar, eksem, mugg och päls – använd då ett zinktillskott.

Hitta rätt balans mellan foder och tillskott

Det är också viktigt att notera att ett päls häst tillskott inte bör betraktas som en ersättning för en balanserad kost och god hästskötsel. Att ge din häst en näringsrik kost och tillräckligt med motion är viktigt för att upprätthålla dess hälsa och välbefinnande.

Slutligen är det viktigt att välja högkvalitativa fodertillskott för hästens päls från en pålitlig källa.

Granngården är en återförsäljare som erbjuder högkvalitativa päls häst tillskott från pålitliga tillverkare. Besök Granngårdens butiker eller online på granngården.se för att köpa produkter av hög kvalitet för din hästs päls.

Kategori & Filter
    • Populära
32 produkter

Visar sida 1 av 2