Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ridjacka & Ridväst

Sverige är ett land känt för kalla vintrar och regnigt klimat och därför behövs det oftast en ridjacka eller ridväst av något slag oavsett årstid när man tillbringar många timmar i stallet. Man behöver oftast ha ett par olika att byta mellan så att de hinner torka mellan gångerna om det regnar mycket och vissa årstider kan det räcka med en väst eller en tunnare jacka medan det på vintern krävs en tjockare ridjacka eller ridväst.

Vi har utvalda ridjackor för högsta komfort och med bra kvalitet i många olika färger så att du kan hitta den bästa ridjackan för dig och dina behov. Är du ute mycket på kvällstid så har vi även en reflexjacka från Horseware som är både snygg och smart så att du syns ute i trafiken. Våra ridjackor och ridvästar är inte bara lämpliga i stallet utan är så snygga att de även kan användas i vardagen oavsett om man håller på med hästar eller inte.

Här hittar du ridjackan du behöver

Hos Granngården har vi allt du behöver för en aktiv vardag i stallet och du kan hitta utrustning till både hästen och ryttaren som du kan köpa online eller i butik. Vi har ett brett utbud av ridjackor och ridvästar för alla väder från välkända varumärken som Equipage, Covalliero och Mountain Horse. Dessa kan du köpa i någon av Granngårdens butiker och snart även online.

Köpa ridjacka och ridväst på Granngården

Köp den ridjacka eller ridväst du behöver hos någon av Granngårdens över 100 butiker. Det går också bra att köpa ridjackor och ridvästar online! Välkommen till oss på Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
22 produkter

Visar sida 1 av 1