Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Leder - Tillskott för Häst

Tillskott för hästens leder – främjar ledfunktion och rörlighet! Olika tillskott förebygger också smärta och inflammationer. Hos Granngården hittar du tillskott för hästens leder och som hjälper till att bibehålla hästens hälsa och rörlighet, särskilt hos äldre hästar vars egen produktion av hyaluronsyra minskar med åldern. Så håll lederna friska och fungerande, samt motverka förslitningar. Spana också in hela vårt utbud av fodertillskott.

Stora, muskulösa och vackra som få. Hästar presterar ofta hårt och ledtillskott är avgörande för att säkerställa deras välmående och prestation.

Ledtillskott för alla hästar

För att ge din aktiva häst de bästa förutsättningarna för en god funktion i leder och skelett, erbjuder Granngården ett brett sortiment av ledtillskott som är noga utvalda för att främja smidiga och starka leder. Alltså, tillskott som verkar stötdämpande, smörjande och förebygger inflammationer i ledbrosket. Allt för att säkerställa din hästs rörlighet och välbefinnande.

Ledtillskott är för den hårt tränande och tävlande hästen ett viktigt tillskott i den dagliga foderstaten men även den växande unghästen kan till och från vara i behov av extra stöd.

Du finner bland annat ledtillskott med MSM, glucosamin, hualyronsyra, omega-3, E-vitamin och antioxidanter. Och ett antal örter som antingen är inflammationshämmande eller supportande för hästens leder. Anpassat för tävlande unghäst, medelålders ardenner och åldrande seniorhäst.

3 fördelar – hästtillskott för leder

För starka och smidiga leder – välj våra skräddarsydda ledtillskott! Passar alla hästar, oavsett ålder eller aktivitetsnivå. Fördelarna är flera 👇👇

  • Stötdämpande: Våra tillskott innehåller ingredienser som verkar stötdämpande och smörjande, vilket minskar risken för slitage och främjar ledernas rörlighet.
  • Inflammationsförebyggande: Genom att inkludera ämnen som är kända för sina antiinflammatoriska egenskaper, hjälper våra produkter till att förebygga inflammationer i lederna och bevara deras hälsa.
  • Anpassade för olika behov: Oavsett om din häst är en tävlingshäst, en ung häst under tillväxt eller en äldre häst med behov av extra stöd, har vi tillskott som passar just dess behov och livsskede.

Så stärk leder och förbättra rörligheten hos din häst. Köp tillskott för hästens leder hos Granngården. Köp online eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
21 produkter

Visar sida 1 av 1