Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Specialfoder för häst

På Granngården har vi ett stort utbud av olika specialfoder till häst. Specialfoder är till exempel kraftfoder med extra högt proteininnehåll, kraftfoder för äldre hästar med specifika behov, betfiber mash, uppbyggande kraftfoder, linfrökaka med mera. Beroende på just din hästs unika behov har vi även ett brett sortiment av hästtillskott.

Specialfoder för häst från välkända varumärken

Vi har specialfoder för häst från kända tillverkare som Krafft, Dodson & Horrell, Brogaarden samt vårt egna varumärke Granngården.

Mash: är ett samlingsnamn för blötläggningsfoder i olika former. Dessa ges som komplement till övrigt kraftfoder för att säkerställa en god vätskebalans samt för att skapa en bra balans i hästens mag- och tarmkanal. Mash är utmärkt att ge till exempel på långa resor eller tävlingsdagar om din häst dricker dåligt i sådana situationer.

Proteinfoder: Specialfoder med extra högt proteininnehåll ges med fördel då grovfodret har låg halt protein och det är särskilt viktigt hos växande eller muskelfattiga hästar. Den växande hästen behöver protein för att kunna utvecklas fullt ut och hos muskelfattiga hästar är det en avgörande faktor för att kunna bygga muskler.

Köp specialfoder i butik eller online

Vilka behov du än har för att uppfylla en korrekt foderstat till din häst så kan du hitta de flesta specialfoder hos oss på Granngården. Oavsett om du behöver Mash till tävlingshästen eller ett kraftfoder med extra protein till växande eller muskelfattiga hästar så kan du köpa det hos oss - både online och i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
30 produkter

Visar sida 1 av 1