Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ridhjälmar

Att bära en säker och bekväm ridhjälm är en förutsättning för en lång och trygg karriär inom ridsporten. Vare sig du befinner dig på hästryggen, i stallet eller i hagen skyddar en ridhjälm dig i de lägen olyckan är framme. För dig som ryttare är det viktigt att ha en noga utprovad hjälm för att ge dig bästa skydd. Läs våra bästa tips om hur du får en säker ridskolestart och hur du välljer rätt hjälm.

Säkra ridhjälmar skyddar dig inte minst i de oförutsägbara situationer som lätt uppstår i hanteringen med våra härliga hästar.

I Granngårdens sortiment hittar du svarta, blåa och bruna ridhjälmar från Back on Track och Hansbo Sport. Självklart har vi även flera olika modeller av säkerhetsvästar för barn och vuxna som hjälper till att hålla dig säker på hästryggen. Köp din ridhjälm online på granngården.se eller i butik.

Ridhjälmar för barn och vuxna

En ridhjälm som passar ditt huvud är den enskilt viktigaste ridutrustningen för att hålla dig som ryttare skyddad. I vårt sortiment hittar du säkra ridhjälmar för barn och vuxna. Flera av våra hjälmar kan anpassas till ditt huvud vilket gör att hjälmens skyddande egenskaper kan fungera optimalt. Särskilt barn och yngre ryttare rekommenderas att bära ridhjälm även vid hantering på marken. Tänk på att hjälmen endast har ett par års livslängd och bör bytas ut i snitt vartannat år. Har du trillat av hästen och fått en ordentlig smäll är det också viktigt att du köper en ny hjälm för att garantera bra skydd.

Ridhjälmar Back on Track - nyhet!

Hos Granngårdens hittar du ett brett sortiment av utvalda ridhjälmar från välkända varumärken. Vi erbjuder bland annat de populära EQ3-hjälmarna från Back on Track, som är uppföljarna till modellen EQ2 som 2014 utsågs till bästa ridhjälm av försäkringsbolaget Folksam. Det som gör Back on Tracks ridhjälmar så speciella är att de är de enda hjälmarna på marknaden med den patenterade MIPS-teknologin. Teknologin ökar skyddet vid sneda slag och skyddar därmed hjärnan bättre än många andra hjälmar på marknaden.

Ridhjälmar från Hansbo sport

Ridhjälmar från Hansbo Sport erbjuder ventilation i toppklass med detaljer i stål och läderimitation.

Ridhjälmar med VG1-certifiering

Att köpa ridhjälm hos Granngården innebär att vi garanterar dig en säker och godkänd ridhjälm som uppfyller standard. Alla våra ridhjälmar uppfyller CE-normer och EU:s tuffa krav på ridhjälmar enligt VG1. Glöm inte bort att utrusta din hjälm med tillbehör som reflexer för att hålla dig och din häst säker när mörkret faller på.

Köp ridhjälm online eller i butik!

Du kan köpa ridhjälmar enkelt på granngården.se eller i butik beroende på vad som passar dig bäst. Våra hjälmar finns i flera olika utföranden beroende på tycke, smak och passform. Önskar du byta storlek eller modell, eller kanske ångrar dig, erbjuder vi alltid fria byten och returer i våra butiker. Bland våra ridhjälmar hittar du detaljer som läderhakband, sammet, glittrande mittdel och ventilerade stålskenor. Vi erbjuder såväl klassiska lågprofilshjälmar med vaddering i nacken som moderna hjälmar i PU-läder med rejält nackstycke och avtagbart innerfoder.

Välkommen att köpa ridhjälmar online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
21 produkter

Visar sida 1 av 1