Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hästgodis

Hästgodis för din häst! Alltså, smarriga godsaker till din bästa vän! Perfekt att ha i fickan på träningen, ridturen och tävlingen när du vill belöna din häst. Tänk på att förvara ditt hästgodis torrt och svalt för bästa hållbarhet. Hos oss hittar du belöning till hästen i en mängd olika smaker 👉 Äpple, hallon, morot, nypon, mint och varför inte lakrits? Variation är ju extra gott!

Dessutom: du hittar också naturligt gott från Delizia med flera goda smaker. Hästgodis är oftast smaksatta med naturliga ingredienser som pepparmint, morot eller äpple. För att säkerställa att godiset är både säkert och njutbart för hästarna – välja produkter som är lätta att tugga och smälta.

För välbefinnande & stimulans

Hästar har ofta känsliga tänder och ett ömtåligt matsmältningssystem. Naturliga smaker och rätt konsistens kan bidra till att främja både hästens välmående och – nästan lika viktigt – själva njutningen av godiset.

Godis till hästen, av olika slag, kan även ges för god sysselsättning i boxen. Spana exempelvis in den smarta Granolabollen! Och glöm inte: även våra hästleksaker kan ge hästen stimulerande pyssel i stallet.

Hästgodis

  • Godiset är säkert utformat för hästars konsumtion.
  • Det finns olika smaker som pepparmint, morot och äpple.
  • Det används för att belöna och stärka bandet mellan häst och ägare.

Köp gott till hästen – online och i butik

Bland vårt breda sortiment i butik och online hittar du smakligt och prisvärt hästgodis. I våra butiker hjälper vi dig gärna med rekommendationer utifrån vår långa erfarenhet inom häst och ridsport.

Välkommen att köpa hästgodis för alla smaker hos oss på Granngården! Handla i butik eller beställ direkt online på granngården.se.

FAQ om Hästgodis

Är hästgodis bra?

Ja, hästgodis kan vara bra när det används på rätt sätt. Speciellt formulerat hästgodis kan ges som en belöning när hästen har varit duktig. Det är dock viktigt att inte ge hästgodis för ofta. Precis som med människogodis kan överdriven konsumtion leda till övervikt och tandproblem hos hästar. Hästgodis bör ses som en tillfällig belöning och inte som en ersättning för regelbundet foder. När det används med måtta kan hästgodis bidra till att stärka bandet mellan häst och ägare samt uppmuntra positivt beteende.

Var kan man köpa hästgodis?

Du kan köpa hästgodis och andra nyttigheter både i butik och online hos Granngården. Granngården erbjuder ett brett utbud av hästgodis som är noggrant utvalt för att vara både omtyckt och näringsrikt för din häst. Välj bland populära märken som Kerbl, Brogaarden och Horslyx, som alla är mycket smakliga och uppskattade av hästar.

Kan föl äta hästgodis?

Ja, föl kan äta hästgodis, men det är viktigt att introducera det vid rätt tidpunkt och på ett säkert sätt. Föl kan börja äta kraftfoder och hästgodis när de är några månader gamla och börjar visa intresse för fast föda. Hästgodis bör ges i små mängder och endast som en belöning, inte som en ersättning för deras vanliga foder. Det är också viktigt att övervaka fölens reaktion på nya livsmedel för att säkerställa att de inte upplever några matsmältningsproblem.

Kategori & Filter
    • Populära
15 produkter

Visar sida 1 av 1