Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Flugmedel

Ett måste för sommarhalvåret! Flugspray och flugmedel är nästan ett måste i stallet på sommaren om du vill ge din häst en trevlig tillvaro. Visst finns det hästar som klarar sig och kanske inte är så känsliga men de allra flesta trivs faktiskt bättre med hjälp av lite flugavvisande spray som håller flugorna borta.

Flugmedel till din häst i sommar

Hos oss på Granngården kan vi hjälpa dig hitta rätt flugspray till hästen. Med vår gedigna kunskap både i butik och online så kan du enkelt ställa alla dina frågor till oss så hjälper vi dig hitta rätt flugmedel.

Hjälp även hästen i stallet

Det finns ett flertal flugfångare och flugdödare som tillsammans med ett effektivt larvpreparat som Neporex ser till att kraftigt minska populationerna av flugor i stallar och vindskydd. Matematiken är enkel, ju färre flugor som är runt hästarna, ju mindre att behöva skydda dem emot.

Köp flugmedel eller flugspray till häst online!

Vi säljer flugmedel och flugspray från Trikem, Hansbo Sport och Absorbine. Så håll din häst fri från irriterande insekter – beställ nu för att säkerställa din hästs komfort och skydd! Köp flugspray online på granngården.se eller i butik. Välkommen till oss!

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1