Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Regntäcke

Ett regntäcke är ofta ett måste för att skydda din häst när det regnar, och används främst för att skydda pälsen från att bli blöt och därigenom kyla ned hästen inifrån och ut. Är hästen oklippt och har egen päls så har den ett naturligt skydd, men ofta är hästens päls klippt under träning- och tävlingssäsongen. Är hästen klippt så har den inget naturligt skydd kvar från regn utan det behöver med ett regntäcke.

Oavsett årstid behövs ett regntäcke till hästen, din bästa vän i hagen.

Hos oss på Granngården finns skyddande regntäcken från bland annat Hansbo Sport, Horseware och Bucas så att du kan hitta det som passar just din häst bäst.

Vilket regntäcke är bäst?

Det viktigaste när du väljer regntäcke är att se efter vilka behov du har för din häst. Regnar det mycket där du har din häst? Befinner ni er i södra eller norra Sverige? Allt sådant måste du tänka över innan du bestämmer dig för ett hästtäcke till din häst. Olika fodring på ditt regntäcke är också en fråga du behöver ta ställning till, oftast behöver man ett mindre fodrat regntäcke till varmare dagar då det regnar och ett mer fodrat till de lite kallare månaderna. När det är som allra kallast på vintern behöver man oftast komplettera hästens garderob med ett varmfodrat vintertäcke. Vilket regntäcke som är bäst är därför en fråga om just din häst, era behov, tycke och smak.

Köpa regntäcke online

Hos oss på Granngården kan du köpa regntäcken direkt online på granngården.se med hemleverans. Du kan också beställa ditt täcke till butik eller köpa direkt i någon av våra 100+ butiker. Vår personal finns alltid redo att hjälpa dig hitta rätt utrustning till just din häst. Välkommen!

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1