Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Energifoder - Högpresterande Hästar

Energifoder inom Granngårdens ELIT-serie är utvecklat för den hårt tränande och tävlande hästen! I den här kategorin har vi samlat våra hästfoder med högst energiinnehåll och dessa är lämpade för hästar som verkligen tränar hårt och tar ut sig extra mycket vid flera tillfällen i veckan. Ett exempel på detta är trav- och galopphästar men även hästar som tävlar på högsta nivå inom ridsporten kan behöva extra energi för att återhämta sig i musklerna och kroppen mellan träningar och tävlingar. Beroende på just din hästs unika behov har vi även ett brett sortiment av hästtillskott.

Högenergifoder för extra energi

Ibland behöver våra fyrbenta vänner extra energi för att klara av krävande aktiviteter eller för att bibehålla en hälsosam vikt. Med vårt sortiment av högenergifoder kan du ge din häst den extra skjutsen den behöver för att prestera på topp. Låt oss ta en titt på fördelarna med högenergifoder och hjälpa dig att hitta det perfekta fodret för din häst!

Här hittar du alla våra kraftfoder med extra högt energiinnehåll samlat på ett ställe och flera av sorterna har dessutom extra tillsatt levande jästkultur, magnesium och E-vitamin. Vad respektive fodersort innehåller kan du läsa i fodrets produktblad som ligger på deras sida.

Om du har frågor om vilket hästfoder som passar din häst beroende på träningsintensitet samt vilken nivå ni tävlar på så är du välkommen att kontakta oss för tips och råd. Våra hästfoderexperter besvarar gärna era frågor om hästfoder och guidar er till rätt val för era behov.

Varför välja högenergifoder för din häst?

Högenergifoder är utformade för att tillhandahålla hästar med den extra energi de behöver. Här är några fördelar med att använda högenergifoder:

  • Det ger en koncentrerad energikälla som kan hjälpa hästar med höga energibehov, som tävlingshästar eller hästar i intensiv träning.
  • Det kan vara användbart för att hjälpa hästar att gå upp i vikt eller behålla en hälsosam vikt när de har svårt att få tillräckligt med näring från sitt vanliga foder.
  • Det kan ge en extra boost av energi under perioder av rehabilitering eller återhämtning efter sjukdom eller skada.

Vårt sortiment av högenergifoder för hästar

Här på Granngården har vi ett brett utbud av högenergifoder som är speciellt utvecklade för att möta hästens behov av extra energi. Våra högenergifoderprodukter kommer från välkända varumärken som är kända för sin kvalitet och näringsprofil. Vi erbjuder olika alternativ för att passa olika hästar och deras individuella behov. Ge din häst den energikick den förtjänar!

Vanliga frågor om högenergifoder för hästar

Hur vet jag om min häst behöver högenergifoder?

Om din häst har höga energibehov på grund av intensiv träning, tävling eller viktproblem kan högenergifoder vara ett bra tillskott. Det är alltid bra att rådgöra med en veterinär eller hästexpert för att få en individuell rekommendation för din häst.

Kan alla hästar äta högenergifoder?

Ja, högenergifoder kan ges till de flesta hästar som behöver extra energi. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för dosering och administrering för att se till att din häst får rätt mängd och typ av foder.

Köp energifoder för högpresterande hästar online

Vi har ett brett utbud av kraftfoder anpassad för den hårt tränande hästen från vår egen produktion men även från välkända varumärken som Krafft, Brogaarden, Red Mills och Dodson&Horrell. Välkommen att köpa energifoder för högpresterande hästar online (med hemleverans) eller direkt i din närmsta Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
25 produkter

Visar sida 1 av 1