Gå till huvudinnehållet

Energifoder - Högpresterande Hästar

Energifoder inom Granngårdens ELIT-serie är utvecklat för den hårt tränande och tävlande hästen! I den här kategorin har vi samlat våra hästfoder med högst energiinnehåll och dessa är lämpade för hästar som verkligen tränar hårt och tar ut sig extra mycket vid flera tillfällen i veckan.

Ett exempel på detta är trav- och galopphästar men även hästar som tävlar på högsta nivå inom ridsporten kan behöva extra energi för att återhämta sig i musklerna och kroppen mellan träningar och tävlingar.

Hästfoder med extra energi

Här hittar du alla våra kraftfoder med extra högt energiinnehåll samlat på ett ställe och flera av sorterna har dessutom extra tillsatt levande jästkultur, magnesium och E-vitamin. Vad respektive fodersort innehåller kan du läsa i fodrets produktblad som ligger på deras sida.

Om du har frågor om vilket hästfoder som passar din häst beroende på träningsintensitet samt vilken nivå ni tävlar på så är du välkommen att kontakta oss för tips och råd. Våra hästfoderexperter besvarar gärna era frågor om hästfoder och guidar er till rätt val för era behov.

Köp energifoder för högpresterande hästar online

Vi har ett brett utbud av kraftfoder anpassad för den hårt tränande hästen från vår egen produktion men även från välkända varumärken som Krafft, Brogaarden, Red Mills och Dodson&Horrell. Välkommen att köpa energifoder för högpresterande hästar online (med hemleverans) eller direkt i din närmsta Granngården-butik!

19 produkter

Visar sida 1 av 1