Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hovar - Tillskott för Häst

Tillskott för Hovar – stärk din hästs hovar inifrån och ut! Torra hovar eller långsam tillväxt kan signalera brister i vitaminer eller mineraler. Med ingredienser som biotin och zink ger fodertillskottet din häst den nödvändiga supporten för hälsosamma hovar. Säg hejdå till spruckna och sköra hovar, alltså. Upptäck kvalitetsmärken som Krafft, Eminoch Trikem för att hålla din hästs hovar i toppkondition. Spana också in hela vårt utbud av fodertillskott.

Hästars hovar är som skyddande skor, och en viktig del för deras välmående och rörlighet. Att vårda hästens hovar är inte bara en del av skötseln, det är ett sätt att visa omsorg och respekt för ens fyrbenta vän.

Tillskott för hästens hovar

I en önskan om optimal hälsa för hästens hovar finns det flera fodertillskott som kan vara till stor nytta. Här är exmpel på några näringstillskott som kramar om hovarna lite extra 👇👇

  • Biotin: En vattenlöslig B-vitamin som är känd för att främja hovtillväxt och förbättra hovkvaliteten. Studier har visat att biotintillskott kan vara fördelaktiga för att förbättra hovarnas kvalitet.
  • Methionin: En essentiell aminosyra som är avgörande för bildandet av keratin, det protein som hovar och hår består av. Tillskott av methionin kan hjälpa till att stärka hovarna och främja deras tillväxt och hälsa.
  • Zink och koppar: Dessa mineraler är viktiga för att bibehålla hovhälsan. Zink och koppar hjälper till att främja hovtillväxten och förhindra problem som hovsprickor och strålröta.
  • Silica (kiseldioxid): En naturlig förening som är en viktig komponent i hovarnas keratin. Tillskott av silica kan bidra till att förbättra hovkvaliteten och stärka hovarna från insidan och ut.

Rätt näring till häst & hovar

Tillskott i all ära, men det är viktigt att komma ihåg att allvarliga hovproblem kräver professionell vård från en veterinär och en hovslagare. Att ta hand om hästens hovar är avgörande för dess allmänna välbefinnande och hälsa, och genom att tillhandahålla rätt näring och vård kan man se till att hästens hovar förblir starka, friska och redo för alla äventyr.

Tänk på: Du bör ge tillskotten i minst sex månader innan det nya, starkare hovmaterialet har vuxit ner hela vägen, eftersom tillväxten sker i kronranden.

Utforska Granngårdens sortiment av högkvalitativa tillskott för hästens hovar idag och ge din häst det bästa för dess välmående och rörlighet! Köp online eller i din lokala Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1