Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Lindor & Paddar

Lindor används istället för benskydd för att skydda hästens ben vid ridning och träning och dessa används efter tycke och smak. Vissa ryttare föredrar att rida med benskydd, andra föredrar lindor. Det kan vara bra att variera vilket skydd man rider med så att hästens ben inte utsätts för exakt samma tryckpunkter under varje ridpass.

Välj rätt lindor till din häst här hos oss på Granngården. Vi har lindor, paddar och stallbandage i olika storlekar för att passa alla olika typer av hästar.

Såhär lindar du hästens ben på natten

Utöver lindor som skyddar hästens ben vid ridning så har vi även lindor och paddar för natten samt stallbandage och paddar från välkända Back on Track tillverkade i funktionstextiler med värmereflekterande egenskaper.
Detta är inget som alla hästar har något behov av men hårt tränande ridhästar på elitnivå samt trav- och galopphästar vars ben ansträngs på maximal nivå oftare kan efter hårdare jobb eller tävling behöva nattbandage. Detta görs för att undvika svullna ben, gallor och för snabbare återhämtning efter hård ansträngning.

Köpa lindor online på granngården.se

Du kan hitta mängder av olika sorters lindor och paddar från välkända märken som Equiline, BR, Jacson, Hansbo Sport, Back on Track med fler i någon av Granngårdens butiker eller så kan du klicka hem dem online med hemleverans!

Kategori & Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1