Gå till huvudinnehållet

Ridkläder för Barn

Barns rörelsemönster på hästryggen och i stallet skiljer sig på många sätt från vuxnas. Det sätter i sin tur särskilda krav på såväl ridkläder som ridutrustning. Kläderna behöver vara säkra utan att hindra rörelsefrihet samtidigt som komfort och funktion är av största vikt. Läs våra bästa tips om hur du får en säker ridskolestart och hur du välljer rätt hjälm.

Hos Granngården finns ett noga utvalt sortiment av ridkläder och utrustning för barn vare sig det handlar om är nybörjare, hobbyryttare eller tävlingsryttare. Vi har ett komplett utbud för alla tillfällen då ditt barn är i stallet eller omkring hästar.

Köp barnridkläder online eller i butik

I sortimentet hittar du ridskor och ridstövlar för barn, ridstrumpor och ett brett sortiment av ridkläder för barn från bland annat Mountin Horse och Jacson. Vi har dessutom säkerhetsvästar och ridhjälmar för barn från bland annat Racesafe och Hansbo Sport.

Beställ ridkläder och ridutrustning för barn från välkända varumärken online på granngården.se eller handla i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
33 produkter

Visar sida 1 av 2

Kategorier