Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Värmebalja & Värmehink

En värmebalja är ovärderlig när vinterkylan sätter in och vattnet i vattenkaren fryser till is. Den håller vattnet frostfritt och flytande så att du inte behöver oroa dig för att djuren ska stå utan vatten under de kallaste dagarna. I Granngårdens sortiment finner du ett brett urval av värmebaljor, värmehinkar och värmelösningar för stall och hage från ledande Isobar.

När du handlar på granngarden.se kan du enkelt få dina produkter levererade direkt till din dörr eller till ditt närmaste utlämningsställe, vilket innebär att du slipper tunga lyft och besvär. Dessutom erbjuder vi gratis upphämtning av din beställning i någon av våra butiker!

Isobar värmebalja

Våra värmebaljor från Isobar är konstruerade för att möta de mest krävande förhållandena. Vi erbjuder både rundade värmebaljor med en kapacitet på upp till 65 liter och rektangulära baljor som rymmer 140 liter. Isobars praktiska värmebaljor är utrustade med värmeelement som håller vattnet frostfritt och levereras komplett med transformator och anslutningskontakter. Dessa baljor är isolerade och dubbelbottnade med ett effektivt värmeelement som drivs av en 24V transformator.

Frostskyddsnivån kan variera beroende på externa faktorer, men vanligtvis håller baljorna vattnet flytande ner till ungefär -26 grader Celsius. För att ytterligare sänka fryspunkten kan du placera baljan på en cellplastskiva för att isolera den från markkylan. Att placera baljan på en skyddad plats utan vind kan också bidra till att förhindra att den kyler ner sig.

Värmebalja till häst och andra djur

Garantera frostfritt vatten till din häst! Våra isolerade värmebaljor är främst tänkta för häst och hästhagar men du kan även använda värmebalja till får, ko och andra djur som går i hage. Alla baljor har en skonsam rundad kant så djuren inte riskerar att fastna eller skada sig. Vi erbjuder även värmehinkar med transformator som håller vattnet flytande ner till -25 grader Celsius och har en kapacitet på 17 liter, perfekt för användning i vindskyddade områden utomhus. Är du på jakt efter uppvärmda vattenkoppar till häst och andra djur? Eller en värmekabel till boxen som håller vattnet frostfritt? Självklart hittar du det och mer för frostfritt vatten och vintervarm hage och stall hos oss på Granngården.

Frostvakt till värmebalja

I vårt sortiment hittar du även värmehinkar med frostskydd, transformatorer och termostater. För ytterligare skydd rekommenderar vi att komplettera din värmebalja med en frostskyddsenhet. Dessa termostater och frostvakter ser till att värmen bara aktiveras när temperaturen närmar sig fryspunkten, vilket ger en mer energieffektiv och pålitlig lösning.

Beställ din värmebalja eller värmehink online på granngarden.se och få den bekvämt levererad direkt till din dörr! Hos Granngården hittar du allt du behöver för att säkerställa en bekväm och trygg miljö för dina djur, även under de kallaste vinterdagarna.

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1