Gå till huvudinnehållet

Värmebalja & Värmehink

En värmebalja är räddaren i nöden när kylan faller på och vattnet fryser i vattenkaren. Den ser till att hålla vattnet frostfritt och tinat så du slipper oroa dig för djuren står utan vatten kalla dagar. I Granngårdens sortiment finns värmebaljor till häst och andra djur från Isobar. Våra baljor lämpar sig för utomhusbruk och för ouppvärmda utrymmen inomhus. För dig som är på jakt efter en värmehink erbjuder vi modeller från varumärkena Isobar och Heimer.

När du handlar på granngården.se kan du alltid få hemleverans direkt till dörren eller ditt närmsta utlämningsställe så du slipper bära tunga varor. Vi erbjuder dessutom gratis upphämtning av din order i butik!

Isobar värmebalja

I Granngårdens sortiment finns värmebaljor från Isobar. Vi har både värmebalja rund upp till 65 liter och rektangulär balja som rymmer 140 liter. Isobars praktiska värmebaljor är utrustade med värmeelement för frostfritt vatten och levereras med transformator och anslutningskontakter. Baljorna är isolerade och dubbelbottnade med ett värmeelement som drivs av en 24V transformator.

Frostnivån är beroende av yttre förutsättningar men har en generell fryspunkt på ca 26 minusgrader. För att sänka fryspunkten ännu mer är ett du placera det på en cellplastskiva för att isolera det från markkylan. Ett annat bra tips är att placera baljan där det är lä för att undvika vind som kyler ner.

Värmebalja till häst och andra djur

Garantera frostfritt vatten till din häst! Våra isolerade värmebaljor är främst tänkta för häst och hästhagar men du kan även använda värmebalja till får, ko och andra djur som går i hage. Alla baljor har en skonsam rundad kant så djuren inte riskerar att fastna eller skada sig. Vi har även värmehink med transformator som håller vattnet frostfritt ner till 25 minusgrader och rymmer 17 liter, perfekt till vindskyddet ute. Är du på jakt efter uppvärmda vattenkoppar till häst och andra djur? Eller en värmekabel till boxen som håller vattnet frostfritt? Självklart hittar du det och mer för frostfritt vatten och vintervarm hage och stall hos oss på Granngården.

Frostvakt till värmebalja

I vårt sortiment erbjuder vi värmehink med frostvakt/transformator/termostat. Vi rekommenderar dock även att du kompletterar din värmebalja med en frostvakt. Frostvakten/termostaten ser till att värmen enbart slås på när temperaturen närmar sig fryspunkten.

Köp värmebaljor och värmehinkar online på granngården.se med hemleverans direkt till din dörr!

Filter
    • Populära
9 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier