Gå till huvudinnehållet

Stängselnät

Hos oss på Granngårdens hittar du ett brett utbud av stängselnät för bygga alla typer av stängsel och nätstaket.

Vi har allt ifrån fårnät till hönsnät, hundgårdsnät och elstängselnät för får, kanin och smågris. Vi har även skyddsnät för vilt, inhägnadsnät och även skogsplanteringsnät.

Är du ufter efter ett komplett paket med nät och staketstolpar har vi bland annat elstängselnät utrustat med stolpar. För dig som vill bygga staket av nät men redan har stängselstolpar har vi flera olika varianter av nät att välja mellan. Bland annat erbjuder vi nät med eltrådar och enklare stråltrådsnät. Beställ ditt stängselnät online med smidig hemleverans eller besök någon av våra butiker.

Elstängselnät

För dig som vill ha ett elstängselnät för får, lamm, get och andra djur har vi bland annat TitanNet som har utvecklats speciellt för ojämn terräng. TitanNets elstängselnät levereras med stängselstolpar, plastdelarna har dessutom tre års UV-resistens garanti. För dig som söker skydd mot vildsvin har vi stängselnät med el framtaget för just vildsvin, med snabb upp- och nermontering så du enkelt kan bygga ditt vildsvinsstängsel. Är du i behov av elstängselnät för höns, lamm, kanin och smågris levereras även dessa komplett med stängselstolpar plast.

Stängselnät för får

Ska du hägna in får och behöver bygga fårstängsel? Vi har fårnät av hög kvalitet med rosettknut gör det omöjligt för djuren att tränga isär stängseltrådarna. I varje nätruta finns även elasticitetsböjare som motverkar de spänningar som uppstår vid stora temperaturskillnader så att stängslet behåller sin spänst. Självklart har vi även stängselnät med el för får, lamm och get.

Stängselnät för hundgård

Dags att bygga hundgård eller sätta hundstängsel? Vi erbjuder både hungårdsnät på rulle som hela nätsektioner till hundgård. Självklart har vi både dörrsektioner och enklare skyddsnät som också kan användas för att bygga stängsel.

Hönsnät

Oavsett om du har ett större lantbruk eller några få höns i din trädgård har vi ett hönsnät som passar dig. Vill du bygga hönsstängsel eller hönsbur har vi flera olika nät av hög kvalitet att välja bland. Tänk också på att hönsnät kan användas till mer än bara stängsling, de är också populära vid plantering, som skyddsnät, vid cementering och som stomme vid skulptering. Ett nät - många användningsområden!

Köp ditt stängselnät med el eller utan online med hemleverans direkt till dörren, eller besök något av våra butiker!

57 produkter

Visar sida 1 av 2