Gå till huvudinnehållet

Köttkvarn

Vi har köttkvarnar för proffs och lantbrukare som använder sin köttkvarn i tjänsten. För bästa kvalitet och säkerställa en hög leverans i arbetet, har vi enbart de köttkvarnar som levererar över tid och åter igen och igen. När livsmedlet är klart vid köttkvarnen är det ofta bra att paketera köttet med en vakuummaskin och tillhörande vakuumpåsar för bästa hållbarhet och hygien.

Köttkvarnar för alla hushåll och proffs

Våra produkter vänder sig såväl till hobby- som proffsanvändare. Vi erbjuder köttkvarnar med hög kapacitet som fungerar perfekt för mindre som större professionella arbeten. Sammantaget klarar maskinerna sin uppgift på bästa möjliga sätt, både funktionellt som hygieniskt. En av köttkvarnarna har dubbelt förskärningssystem för bästa kvalitet i slutprodukten.

Lantbrukarens val av köttkvarn

Lantbrukare som har livsmedelsproduktion på gården använder våra modeller av köttkvarnar. Även om du är hemanvändare behöver du inte vara orolig. Det är en säker investering att köpa köttkvarn från Granngården. Du får vad du betalar för, och våra köttkvarnar håller i flera år för hemanvändning så väl som för livsmedelsproduktion. Investera i en riktigt bra köttkvarn för att få leverans i ditt arbete med kvarnen hemma eller på gården.

Köp köttkvarn och tillbehör för köttkvarnar i våra butiker eller direkt online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier