Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Avfettning

Avfettning är ett kraftfullt rengöringsmedel som används för att avlägsna fett, olja och smuts från olika ytor och maskiner. Det är ett oumbärligt verktyg för lantbrukare och skogsarbetare för att hålla sina maskiner och utrustning i toppskick.

Hitta och köp avfettning online hos oss - effektivt avfettningsmedel för dig med gård, lantbruk och skog.

Avfettning kan också användas till...

Avfettning är även känt under andra namn eller kan användas till flera syften - inklusive:

  • Avfettningsmedel
  • Rengöringsmedel
  • Fettlösare
  • Smutsborttagare
  • Avfettningsvätska

Dessa termer kan hjälpa dig på traven till vad dessa avfettningsprodukter kan hjälpa till med. Läs mer för att hitta information om detta effektiva rengöringsmedel.

Användning av avfettningsmedel

Avfettning kan användas för att rengöra och avfetta olika typer av ytor och maskiner, inklusive fordon, maskiner, verktyg och utrustning. Den kan användas på metaller och många fler ytor. Kan också fungera på plast, gummi och andra ytor - 👉👉 men var försuktig och kolla först på ditt specifika avfettningsmedel och förpackning under anvisningar så du inte skadar materialet.

Avfettningsmedel löser effektivt upp fett och smuts och gör det lätt att avlägsna med en trasa eller borste.

Skötselråd för avfettning

För att få bästa resultat med avfettning, se till att följa tillverkarens rekommendationer för användning och säkerhet. Använd skyddshandskar och ögonskydd vid hantering av koncentrerade produkter och undvik kontakt med huden och ögonen. Förvara avfettningsmedel utom räckhåll för barn och husdjur.

Vanliga Frågor om Avfettning

Vad är avfettning bra för?

Avfettning är effektivt för att avlägsna fett, olja och smuts från olika ytor och maskiner, inklusive fordon, maskiner, verktyg och utrustning.

Hur använder man avfettning?

Applicera avfettningsmedlet på den yta som ska rengöras och låt det verka en stund för att lösa upp fettet och smutsen. Skrubba sedan ytan med en trasa eller borste och skölj noggrant med vatten.

Är avfettning säkert att använda?

Ja, avfettningsmedel är säkra att använda när de används enligt tillverkarens instruktioner. Se till att följa säkerhetsanvisningarna och använd lämpligt skydd vid hantering.

Vad är skillnaden mellan kallavfettning och vanlig avfettning?

Skillnaden mellan kallavfettning (petroleum) och vanlig (alkalisk) avfettning ligger i temperaturanvändningen. Kallavfettning används vid lägre temperaturer (t.ex. på vintern) och löser t.ex. olja, sot, tjära och asfalt. Vanlig alkalisk avfettning kan användas vid både högre och lägre temperaturer (året om) men fungerar bäst under sommaren. Använd kallavfettning på t.ex. bilens kaross upp till handtagen där du sedan undviker känsliga gummidetaljer vid rutor eller hjulhus.

Vilken avfettning rekommenderas?

Valet av avfettning beror på användningsområdet, temperatur eller säsong och graden av smuts. För generell rengöring och avfettning av olika ytor och maskiner rekommenderas en vanlig alkalisk avfettning.

Hur länge ska man låta avfettning verka?

Tiden det tar för avfettningen att verka kan variera beroende på graden av smuts och typ av yta. Generellt sett låter man avfettningen verka i några minuter för att lösa upp fettet ordentligt innan man skrubbar eller torkar av ytan.

Vilken avfettning löser fett?

Avfettningsmedel är utformade för att lösa upp och avlägsna fett effektivt från olika ytor och maskiner. Välj en avfettning med hög effektivitet för att säkerställa att fettet avlägsnas effektivt.

Var kan jag köpa avfettning?

Du kan köpa avfettningsmedel online på Granngårdens webbplats eller besöka en av våra fysiska butiker för att köpa produkten där.

Köp Avfettning hos Granngården

Upptäck vårt sortiment av avfettningsmedel online eller besök en av våra butiker för att köpa avfettning och andra rengöringsprodukter. Håll dina maskiner och utrustning i toppskick med avfettning från Granngården.

Kategori & Filter
    • Populära
7 produkter

Visar sida 1 av 1