Gå till huvudinnehållet

Handtag & Isolatorer

Vi på Granngården erbjuder allt du behöver för att bygga ett komplett elstängsel.

Vi har både grindhandtag och ett brett utbud av isolatorer och tillbehör. Välj från välkända varumärken som DeLaval och Granngårdens egna kvalitativa sortiment av stängseltillbehör. Beställ dina handtag och isolatorer online på granngården.se eller köp i din lokala Granngården-butik!

Grindhandtag för stängselgrindar

I sortimentet finns grindhantag som passar till elstängsel och hagar i olika storlekar. Vi har handtag i rostfritt plast, grindhantag med bandanslutning och även handtag med låsbar box för extra säkerhet. Beräkna alltid ett grindhandtag till varje rep, tråd eller band i ditt elstängsel.

Välj rätt isolator

Ur vårt breda sortiment av isolatorer för elstängsel är vi säkra på att du kommer hitta det som passar just ditt behov bäst. Välj bland bandisolator, grindhandtagsisolatore, ringisolatorer och många fler.

Tips!

  • Isolator till järntråd: använder du järntråd i ditt stängsel rekommenderar vi en ringisolator som inte innehåller en stabiliserande stålkärna. Då minskar du risken för kortslutning när isolatorn slits. Kom dock ihåg att de inte är lika stabila och det därför kan gå åt några fler vid uppsättningen.
  • Ringisolator med borrspets: en ringisolator med borrspets som, förutom att den inte sliter isolatorn lika hårt vid montering, underlättar och effektiviserar monteringen, främst på hårdare stolpar. Effektivt och skonsamt!
  • Kombinera bandisolatorer: använder du band i din hage så kan du växla mellan låsbara bandisolatorer och de med frigång. De låsbara håller bandet sträckt men det är ekonomiskt lite överdrivet att låsa vid varje stolpe.

Köp handtag och isolator online på granngården.se eller i butik!

57 produkter

Visar sida 1 av 2