Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Stallventilation - fläktar för stall

Är du i behov av stallventilation, ventilationsfläktar, trumfläktar eller kanalfläktar? Hos oss på Granngården hittar du ett brett sortiment stallventilation. Vi har allt från traditionella ventilationsfläktar till automatstyrda ventilationspaket. Våra ventilationsprodukter lämpar sig för allt från stall får, grisar, hästar och kor till större byggnader och produktionslokaler. Vi har både ventilationsfläktar för vägg och tak med enkel upphängning.

Köp din stallventilation online på granngården.se eller besök din lokala butik. Vår personal och kundtjänst finns alltid på plats för att svara på dina frågor om stallinredning. Vi har också all viktig information som rör våra fläktar på respektive produktsida så du kan läsa på i lugn och ro.

Stallventilation från Multifan

En bra stallventilation är direkt avgörande för att dina djur ska må bra. Ett behagligt klimat hjälper till att förebygga värmestress och andra sjukdomar som kan hämma djurens välmående och produktion. Detta är viktigt året runt men särskilt under sommaren då t.ex. en ko börjar bli värmestressad redan vid 22-25 grader. En värmestressad ko äter i sin tur mindre mat och producerar därmed mindre mjölk. Genom att sätta in bra stallventilation och automatisera stallets ventilation kan du alltså spara både tid och pengar. Högsta vinsten är dock dina djurs välmående.

I Granngårdens sortiment hittar du en mängd ventilationsfläktar från Multifan. Vi erbjuder allt från trumfläktar till ventilationspaket och tillbehör som larmcentraler,och varvtalsregulatorer. Stallventilation från Multifan är välkänd för en jämn och hög kvalitet, lång hållbarhet, livslängd och låg energiförbrukning.

Trumfläktar

Våra trumfläktar från Multifan har fläktvingar tillverkade av polypropylen som ger god balans, lång livslängd och låga energikostnader. De absorberar eventuella vibrationer från motor och vingar och är speciellt konstruerade för varvtalsreglering. De har även överhettningsskydd och skyddsklass IP55 som krävs för montering i djurstall. Du kan beställa din trumfläkt online hos oss eller köpa direkt i din butik.

Ventilationspaket med automatstyrning

I vårt sortiment hittar du flera ventilationspaket med helautomatisk varvtalsreglering vilket ger dig och dina djur flera fördelar:

  • Jämnare temperatur! Med varvtalsregleringen kan du anpassa ventilationen så att du får en jämnare temperatur i stallet.
  • Bättre stallklimat! Med en jämnare stalltemperatur får du också ett betydligt bättre stallklimat.
  • Slipp stallvakten! Med automatstyrning slipper du vakta din ventilation vilket besparar dig både tid och pengar.
  • Lägre driftskostnad! Varvtalsregleringen minskar dina driftskostnader för stallventilering rejält. Vi kan hjälpa dig att ta fram de produkter du behöver för att kunna styra din stallventilation på bästa sätt utifrån dina förutsättningar. Besök oss i butik eller plocka ihop ditt eget paket här på granngården.se.


Köp ventilationsfläktar, kanalfläktar, trumfläktar och annan stallventilation online på granngården.se eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1