Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Snökedjor

Hos oss på Granngården hittar du några av marknadens bästa snökedjor för traktor, bil, ATV och andra fordon. Oavsett om det är snö eller annan typ av svårkört underlag så snökedjor ett hjälpmedel för att vara säker och ha fäste mot vägen. Vi har olika snökedjor i olika storlekar för att passa dina däck och hjul. Snökedjorna passar till traktorer, ATV, lastbil, flakbil, personbil och andra fordon som till exempel terrängbilar. Beställ dina snökedjor online hos granngården.se med smidig hemleverans eller besök din lokala butik! Vi har jobbat med lantbruk och jordbruk sedan 1880 och vet vad som krävs av snökedjor för transport och väg på vintern.

Även om du har använt tösalt eller vägsalt där du ofta kör så finns det kanske andra terränger där snökedjor är ett måste. Det kan till exempel vara på platser där det naturligt in saltas som till exempel på större markytor, mindre vägar eller skogsterräng. Här fyller snökedjor sitt syfte med en gång och hjälper dig vara säker på vägen.

Snökedjor online på granngården.se

I vårt sortiment med snökedjor hittar du tvärlänkade 8 mm kedjan (NL), tvärlänkad 10 mm kedjan (ETL), Universalkedjan, Griper X Pigg, Griper M och Griper L kedjan. Skulle du sakna någon modell eller storlek hör med kundtjänst, vi fixar det mesta. Det finns även Zick-Zack kedjor, ringkedjor, nätkedjor, snö- och styrkedjor för truckar och lastbilar m.m.

Hitta flera olika typer och storlekar av snökedjor som passar till dina däck hos Granngården. Köp snökedjor i butik eller direkt online med hemleverans från granngården.se. Spana också in våra andra hjälpmedel som snökäppar och effektiva snöslungor!

Kategori & Filter
    • Populära
95 produkter

Visar sida 1 av 4