Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Foderutrustning

När du köpt hem foder till dina djur är det en bra idé att komplettera med utrustning och tillbehör som underlättar utfodringen av djuren. Vi har allt till stall och gård för att dina djur ska vara mätta, nöjda och belåtna.

I Granngårdens sortiment finns ett stort utbud av foderutrustning. Här hittar du allt till utfodring av djur från hink, fodertunna och skopa till foderautomat och fodertråg. Vi har hinkar i olika utföranden och storlekar för både vatten och foder. För att förhindra att skadedjur tar sig in till fodret erbjuder vi stora fodertunnor för förvaring av foder, både för inomhus och utomhusbruk.

På Granngården hittar du foderutrustning för flera djurslag. Har du lamm eller kalv erbjuder vi särskilt utformade nappflaskor, lammbar och kalvbar. Vi har även foderkrubba till kreatur och häst som förhindrar foderspill samt foderautomat till gris.

Köp foder och foderutrustning online på Granngården

Beställ foder till häst, kor, får, grisar, höns, vilt och andra djur på granngården.se och välj hemleverans så slipper du bära på tunga säckar. Vi gör det smidigt och enkelt att få hem både foder och fodertillbehör direkt hem till dörren.

Köp foderutrustning som fodertunna, foderhäck och foderskopa online på granngården.se!

Kategori & Filter
    • Populära
185 produkter

Visar sida 1 av 7