Gå till huvudinnehållet

Balja & Hink

Har du häst eller lantbruksdjur kan du aldrig ha för många hinkar. Tvärtom, det är alltid bra att ha ett par extra. De behövs som foderhink när du ska fodra och fylla på vatten. Både ute i hagen och inne i stallet. De passar även lika bra för mjölkning som murbruksbalja. Vad du än behöver dina hinkar till, så har Granngården ett brett sortiment av hinkar och baljor för dig och dina djur. Det finns större för kor och hästar och mindre för kalvar, får och getter. Vi har även hinkar som passar för att utfodra hönsen på gården. Hos oss hittar du allt från klassisk plasthink, hink i zink, rostfria hinkar, flathink och hinkhållare av olika slag.

Hink med lock

Köp en fodertunna, eller en hink med lock. Du kan även komplettera med lock till de hinkar du redan har. Förbered hästens foder i hinken och sätt på locket, då håller det sig bättre och inga obehöriga flugor kan flyga ner i hinken. I vårt sortiment hittar ni även ett smart och praktiskt hinköverdrag som är justerbart och på så vis passar hinkar i flera storlekar. Köp ett eller flera för att ha olika för frukost, lunch och kvällsmat.

Balja i plast eller zink

Är du ute efter stora hinkar? Då har vi flera baljor att välja mellan. Ens om du behöver en stor rund balja eller ett stort foderkar så hittar du det hos Granngården. Varför inte använda en zinkbalja som en kruka för att plantera i? Fyll baljan med jord och plantera säsongens växter i den. Det lyfter vilken trädgård som helst!

Välkommen in i någon av våra butiker eller beställ på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
83 produkter

Visar sida 1 av 3

Kategorier