Gå till huvudinnehållet

Stängsel

Hitta allt för stängsel här!

Vi på Granngården kan det här med stängsel. Hos oss får du den hjälp du behöver för att ditt stängsel, staket eller din paddock ska bli funktionell utifrån dina behov till ett konkurrensmässigt pris.

Att välja rätt typ av inramning för just ditt behov kan vara klurigt. Det viktigaste är dock att utgå från vilket djur du ska inrymma och göra ditt urval utifrån det. Vi rekommenderar olika höjder på tråd och olika typer av stolpar beroende på om det är nötkreatur, gris, får, hund, höns, vilt eller häst som du ska inrymma Om du ska sätta elstängsel behöver du också fundera över val av elstängselaggregat.

Sätta stängsel - så gör du

Spana in vår stängselguide innan du lägger din beställning. I den får du all hjälp du behöver när du ska bygga din lösning. Du hittar bland annat information och tips om vad du ska tänka på vid stängsling och vilket djur som bör ha vilken sort och vilken höjd på staketet. Missa inte heller checklistan som på åtta punkter ger dig grunderna för hur du ska tänka.

Stängselstolpar

Hos iss hittar du ett av marknadens bredaste sortiment av stängselstolpar i plast och trä. Extra stolta är vi över våra åttkantiga tryckimpregnerade trästolpar från Octowood, som finns i ett antal olika modeller av trampstolpar för lite mer temporära lösningar. Självklart har vi även ett populärt utbud av stolpar i plast, glasfiber och fjäderstål. Vi erbjuder också ett stort antal praktiska tillbehör och hjälpmedel som jordspett, åskskydd och isolatorer.

Elstängsel och elstängselaggregat

Vi har ett stort utbud av produkter för dig som ska bygga elstängsel. Tänk på att välja stolpar och eltråd av god kvalitet om du planerar att ha kvar staketet permanent. I vårt sortiment hittar du bland annat ett stort antal olika modeller av elaggregat för hästhagar och andra staket som har 3 års funktionsgaranti och 1 års åskgaranti. Du hittar också olika sorters elstängseltråd och band. Vill du använda järntråd kan det vara en bra idé att välja en isolator som inte innehåller en kärna av metall, då minskar risken för kortslutning.

Stängselnät med el eller utan

Välj från ett brett utbud av stängselnät för hund, får, höns och vilt. Vi har både vanligt nät för att bygga hundgård eller hönsgård men också elstängselnät för får och vilt.

Stängseltråd, band och rep

Hos oss hittar du stängseltråd som aluminiumtråd, elband, elrep, eltråd och järntråd. Produkter från vårt eget varumärke hittar du produkter som garanterar både bredd och god kvalitet till ett bra och konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder även tillbehör som handtag och isolatorer, helt enkelt allt du behöver för din lösning.

Köp stängsel online eller i butik

Hela vårt sortiment inom stängsel finns att beställa online på granngården.se med smidig hemleverans. Självklart kan du också köpa vårt stängselsortiment i din lokala butik med rådgivning på plats. Köp att du behöver för att sätta stängsel online på granngården.se med hemleverans, eller köp direkt i någon av våra butiker.

344 produkter

Visar sida 1 av 12