Gå till huvudinnehållet

Skogsutrustning

Sverige är ett av världens mest skogsrika länder om man mäter areal i relation till folkmängd. Omkring hälften av landytan är mer eller mindre täckt av skog. I princip all skogsmark sköts på samma sätt och generation efter generation har planterat, röjt, gallrat och avverkat skogen i ett ständigt kretslopp.

Vi på Granngården tror på att förvalta skogen och värderar den frihet skogsarbetet ger. Det är långsiktigheten ansvaret att förvalta skogen till nästa generation som gör det så viktigt. Vetskapen om att tidigare generationer har arbetat i och tagit hand om skogen för att vi idag ska kunna ta fördel av den är viktigt att komma ihåg.

Hos oss hittar både du som är professionell och fritidsskogsarbetare ett brett urval av skogsutrustning som gör skogsarbetet säkrare och lättare. Vi har allt från maskiner för skogsarbete som motorsågar, röjsågar, lyftkrokar och timmersaxar. Vi har även skyddsutrustning, sågskyddshandskar och skogskläder.

STIHL hos Granngården

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av produkter från STIHL. Varumärket står för tradition och kvalitet sedan 1926 då de utvecklade den första kedjesågen. Många produkter för skog och trädgård senare, finns STIHL-gruppen i flera olika länder världen över. I Granngårdens sortiment finns såväl motorsågar från STIHL, trimmers och röjsågar från STIHL men även skogskläder och skyddsutrustning.

Vedsäckar och verktyg för skogsarbete

Slipp blåsor i händerna, minska risken för ryggont och spara energi! Vedsäckar, Lyftkrok, timmersax, huggkrok, filutrustning och röjkniv är några av de smarta och ergonomiska redskap som gör jobbet enklare, smidigare och mer effektivt när du är ute i skogen.

Rätt klädd för skogen

Att vara rätt klädd i skogen och använda skogskläder och varselkläder är A och O för säkert skogarbete. I vårt sortiment erbjuder vi såväl vanliga arbetsbyxor och fritidsbyxor som hölster, sågskyddsbyxor, skogsjacka, skyddhjälm och sågskyddsstövel.

Köp skogsutrustning och skyddskläder för säkert skogsarbete i butik eller online på granngården.se

Kategori & Filter
    • Populära
85 produkter

Visar sida 1 av 3