Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vattenkoppar

Vattenkoppar är en smidig lösning för djuren och lätt att montera i boxen eller spiltan. En vattenkopp säkerställer att dina djur har en trygg vattenförsörjning utan att vara beroende av att du fyller på tunga hinkar eller vattenskålar. Istället kan djuren dricka fräscht, kallt vatten när de blir törstiga utan manuellt arbete för dig. Vattenkoppar lämpar sig perfekt för djur som hästar, får, nöt och grisar i stall och lada. I vårt sortiment hittar du vattenkoppar från marknadsledande varumärken som Suevia, DeLaval och LaGée.

Kom ihåg att du enkelt beställer dina vattenkoppar online på granngården.se med leverans hem, till utlämningsställe eller din butik. Du kan såklart också köpa vattenkoppar direkt i butik.

Frostfritt vatten med elvattenkopp

Eluppvärmda vattenkoppar ger frostfritt vatten när temperaturerna går mot minus. Frostfria eller eluppvärmda vattenkoppar är ofta en nödvändighet under vintern för att säkerställa rinnande vatten i boxen eller spiltan oavsett temperatur.

Vattenkoppar för häst, nöt, får och gris i stall

Välj bland vattenkoppar med eller utan flottör i olika utföranden och hitta den modell som passar dina djur bäst. Granngårdens sortiment är lämpliga för dig som har lantbruk eller gård med hästar, nöt, får, grisar eller getter. För dig som söker ett komplement till hagen har vi även värmebaljor för häst och andra djur samt värmekabel som håller vattnet tinat under vintern. Med automatiserad vattentillförsel i vattenkoppar så är du alltid förberedd med rätt vattenförsörjning för djuren.

Köp vattenkoppar för nöt, häst, gris, höns, får och getter från kvalitativa tillverkare online på granngården.se med hemleverans direkt till gården!

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1