Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Elstängselaggregat & Tillbehör

Bäst i test-vinnande elaggregat till elstängsel. Heja! Funktionella, effektiva och anpassade utifrån stängsellängd och dina djur i hagen. I jakten på marknadens bästa elstängselaggregat och tillbehör är Granngården din trygga kompis.

Låt vår stängselkalkylator guida dig rätt – och beräkna vad som behövs till ditt blivande stängselprojekt.

Effektiva elaggregat för elstängsel

Välj rätt. Välj klokt. På Granngården hjälper vi dig att göra ett tryggt val av elaggregat till ditt stängsel. Andas in, andas ut. Vi guidar dig. Granngården har ett stort antal modeller av elaggregat och tillbehör som passar alla stängsel och stängselnät. Bra att veta: Våra elstängselaggregat har 3 års funktionsgaranti och 1 års åskgaranti. Också bra att veta: Granngården hjälper dig att reparera ditt elaggregat vid behov. Läs mer om vår aggregatservice.

Bäst i test: Elaggregat för häst

Rimmar ju! Lite. Rubriken, alltså. Till det viktiga, för dig: Revir Duo 4 är ett mångsidigt kombiaggregat som fungerar perfekt för såväl reservaggregat som i hästhagen. Gnäggigt bra!

Revir Duo 4 – ett mångsidigt elaggregat!
Testvinnaren Revir Duo 4!

Tillbehör till elstängselaggregat

För ett elstängselaggregat behöver du olika tillbehör beroende på ditt behov och din plats. Välj mellan solcellslösning eller batterier. Om du har elanslutning behöver du matar- och anslutningskablar. Ett åskskydd kan skydda din utrustning och en stängseltestare är praktisk för att kontrollera styrkan och identifiera problem.

  • Solcellspaneler eller batterier som strömkälla
  • Matar- och anslutningskablar vid elanslutning
  • Åskskydd för att skydda din utrustning
  • Stängseltestare för att kontrollera styrka och upptäcka problem

Vanliga frågor:

Hur mycket ström drar ett elaggregat?

Ett elstängsel drar ofta minimalt med ström, vanligtvis mellan 0,1 och 0,3 ampere, vilket gör det mycket energisnålt.

Hur många volt är det i ett elstängsel?

Ett vanligt elstängsel har oftast spänningar som varierar mellan 2 000 och 8 000 volt.

Hur fungerar ett elaggregat?

Elaggregatet skapar högspänningspulser som genererar spänning mellan eltråden och marken. När något kommer i kontakt med stängslet och sluter kretsen – då överförs ström.

Hur länge håller ett batteri till elstängsel?

Ett engångsbatteri har en livslängd på cirka 30–60 dagar och kan användas för temporära behov, särskilt om det är anslutet till elaggregatet för att driva elstängslet.

Elaggregat & tillbehör hos Granngården

Köp elaggregat och tillbehör hos oss. Du hittar hela vårt sortiment online på granngården.se Snabb hemleverans! Du kan också besöka din lokala Granngården-butik för att se delar av vårt fina utbud. Rådfrågning på plats, dessutom.

Kategori & Filter
    • Populära
80 produkter

Visar sida 1 av 3