Gå till huvudinnehållet

Foderhäck & Höhäck

Hitta olika foderhäckar och höhäckar och välj vad som passar bäst för dina hästar, kalv, får, kor och andra djur. Köp foderhäck och höhäck till dina djur i Granngårdens butiker eller online med hemleverans till gården. Vid utfodring av dina djur på gården är det viktigt att ha rätt utrustning för att säkerställa en effektiv och ordnad foderhantering. Hos Granngården erbjuder vi ett brett sortiment av foderhäckar och höhäckar som passar perfekt för dina får, nötkreatur och andra djur.

Foderhäck och Höhäck - Effektiva fodringslösningar för djuren på gården

En foderhäck är speciellt utformad för att hålla foderorganiseringen ordnad och minska spill. Med en foderhäck kan du enkelt kontrollera mängden foder som dina djur får åt gången, vilket hjälper till att undvika överkonsumtion och minskar förlusten av foder. Våra foderhäckar är utformade för att vara hållbara och tåla de påfrestningar som uppstår vid utfodring av djur på gården.

För får med horn erbjuder vi särskilda foderhäckar som är utformade för att passa deras behov. Dessa foderhäckar har extra utrymme och anpassade öppningar för att säkerställa att fåren med horn kan äta bekvämt och säkert och inte riskerar att fastna.

Höhäckar är en annan viktig del av en effektiv foderhantering. De används för att ge dina djur tillgång till hö på ett kontrollerat sätt, vilket minimerar spill och håller höet rent och torrt. Våra höhäckar är robusta och slitstarka, och de finns i olika storlekar och utföranden för att passa olika djur och gårdsförhållanden.

För att underlätta hanteringen av hö erbjuder vi även höpåsar, som är perfekta för att förvara och transportera hö. Höpåsar hjälper till att hålla höet rent och skyddat från fukt och smuts. Våra höpåsar är tillverkade av hållbara material och är utformade för att vara lätta att fylla och tömma.

Hos Granngården hittar du ett omfattande utbud av foderhäckar, höhäckar och höpåsar som passar för olika djurslag och gårdsförhållanden. Våra produkter är av hög kvalitet och är utformade för att underlätta fodringsrutinerna och säkerställa att dina djur får rätt mängd foder på ett ordnat sätt. Ta hand om dina djurs foderbehov med hjälp av Granngårdens foderhäckar, höhäckar och höpåsar. Välj rätt utrustning för att underlätta foderhanteringen och skapa en effektiv och ordnad miljö för dina djur på gården!

Kategori & Filter
    • Populära
26 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier