Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Foderhäck & Höhäck

Upptäck vårt omfattande sortiment av foderhäckar och höhäckar och välj den perfekta lösningen för dina hästar, kalvar, får, kor och andra djur. På Granngården kan du köpa foderhäckar och höhäckar online med bekväm hemleverans eller besöka våra butiker för personlig service.

Att ha rätt utrustning för utfodring av dina djur är avgörande för en effektiv och organiserad foderhantering, och vi erbjuder högkvalitativa produkter som passar perfekt för dina behov. Passa även på att förse dina djur med vatten i en ny balja och hink.

Effektiv foderhantering med foderhäckar och höhäckar

En foderhäck är speciellt utformad för att hålla foderorganiseringen ordnad och minska spill. Med en foderhäck kan du enkelt kontrollera mängden foder som dina djur får åt gången, vilket hjälper till att undvika överkonsumtion och minskar förlusten av foder. Våra foderhäckar är utformade för att vara hållbara och tåla de påfrestningar som uppstår vid utfodring av djur på gården.

För får med horn erbjuder vi särskilda foderhäckar som är utformade för att passa deras behov. Dessa foderhäckar har extra utrymme och anpassade öppningar för att säkerställa att fåren med horn kan äta bekvämt och säkert och inte riskerar att fastna.

Höhäckar är en annan viktig del av en effektiv foderhantering. De används för att ge dina djur tillgång till hö på ett kontrollerat sätt, vilket minimerar spill och håller höet rent och torrt. Våra höhäckar är robusta och slitstarka, och de finns i olika storlekar och utföranden för att passa olika djur och gårdsförhållanden.

För att underlätta hanteringen av hö erbjuder vi även höpåsar, som är perfekta för att förvara och transportera hö. Höpåsar hjälper till att hålla höet rent och skyddat från fukt och smuts. Våra höpåsar är tillverkade av hållbara material och är utformade för att vara lätta att fylla och tömma.

Praktiska Balkupor

En balkupa är en praktisk och mångsidig lösning för hästar och andra husdjur på gården. Dessa speciella fodringsenheter är utformade för att ge djuren en bekväm och säker plats att äta på. En balkupa ger inte bara en skyddad miljö för utfodring, utan hjälper också till att minska spill och hålla fodret rent och torrt. Med en balkupa kan du enkelt skydda fodret från väder och vind samtidigt som balkupan minskar spill när den hindrar djuren från att dra runt höet.

Hos Granngården hittar du ett omfattande utbud av foderhäckar, höhäckar och höpåsar som passar för olika djurslag och gårdsförhållanden. Våra produkter är av hög kvalitet och är utformade för att underlätta fodringsrutinerna och säkerställa att dina djur får rätt mängd foder på ett ordnat sätt. Ta hand om dina djurs foderbehov med hjälp av Granngårdens foderhäckar, höhäckar och höpåsar. Välj rätt utrustning för att underlätta foderhanteringen och skapa en effektiv och ordnad miljö för dina djur på gården!

Kategori & Filter
    • Populära
26 produkter

Visar sida 1 av 1