Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Stallinredning

Dags att göra iordning stallet? Hos oss på Granngården hittar du stallinredning som passar både till mindre häststall och större ladugårdar. Vi erbjuder allt från dörrar och fönster till stallbyggnader till kalvboxar, larm till stall, stallförvaring, stallmattor, ventilationsfläktar till stall och praktisk stallutrustning. Vi har dessutom desinfektionsmedel som Virkon S och köldridåer för spiltor och boxar.

Du kan självklart beställa din stallinredning online med leverans direkt hem till dig eller besöka din butik för inköp, tips och råd.

Bygga stall?

Ska du renovera ditt stall? Eller kanske bygga stall nytt från grunden? Att stallmiljön håller hög standard är viktigt för både dig och dina djurs hälsa och trivsel. I stallet behövs det ordentliga boxar, belysning och bra stallventilation för att hålla ett gott stallklimat. Oavsett om du ska renovera eller bygga nytt stall erbjuder vi ett brett sortiment av produkter för att hålla stallet i toppskick, från desinfektion till hela fönster och dörrar för stall i olika modeller, färger och material. Vi har även populära kalvboxar som kan kompletteras med köldridåer och stallmattor för både box och spilta

Stallinredning till häst

Letar du ny inredning till häststallet eller ska du kanske bygga ett helt nytt? Då hästar är känsliga djur som ofta behöver prestera på tävlingsbanan eller i jordbruket är det extra viktigt med god stallventilation. Våra ventilationsfläktar från Multifan erbjuder just detta, specialanpassad stallventilation för häststall. Vi erbjuder också smarta stallmattor och gummimattor till hästens box, men också olika typer av stallutrustning, larm och övervakning till stallet. Ska du bygga helt nytt har vi passande stallfönster och stalldörrar.

Gummimatta till stall

En mjuk och slitstark stallmatta minskar belastningen på djurens hovar eller klövar och är dessutom en god affär för dig! Med stallmattor eller gummimattor behöver du inte ha lika mycket kutterspån eller stallpellets då mattan redan ger naturlig dämpning. Därmed sparar du både pengar och senare tid då en stallmatta gör det betydligt enklare att hålla rent i boxen eller spiltan.

Ventilationsfläktar till stall

A och O när du ska bygga stall eller renovera ditt befintliga är en god stallventilation. Att ha bra ventilationsfläktar som kanalfläkt eller trumfläktar, beroende på ditt behov, ligger till grund för att dina djur ska må bra. I vårt sortiment hittar du ventilationsfläktar från Multifan med lång livslängd, hög kvalitet och låg energiförbrukning.

Desinfektion och stallrengöring

En viktig del om ofta missas vid renovering av stall är just stallrengöring och desinfektion för stall. I vårt sortiment finns allt från Vikron S desinfektion till Stalosan, rökdesinfektion och klassisk Jodopax, stalltvätt och tvättsprit.

Hitta stallinredning för ditt stall hos oss på Granngården! Köp stallinredning i butik eller online på granngården.se med hemleverans!

Kategori & Filter
    • Populära
236 produkter

Visar sida 1 av 8