Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vedsäckar

I Granngårdens sortiment finns vedsäckar för alla behov av vedhantering. Vi har såväl UV-behandlade vedsäckar för europall och hydropall som nätsäckar från Espegard med eller utan öppningsbar botten. Dessa säckar kallas ofta för "evighetssäckar" eller "Big Bag" och rymmer upp till 1500 l ved. Vi har också ved i säck på 40 liter om du även vill köpa björkved som brasved. Tillbehör som säckstativ, täckpresenning för hydro- och europall och säckkanal hittar du också hos oss på Granngården.

Vedhantering och vedsäckar

Träden är fällda och veden upphuggen. Innan användning måste veden torka ordentligt. Allra bäst är att fälla och klyva veden i slutet av året så får den torka under vintern, våren och sommaren innan det är dags att börja elda påföljande vinter. Stapla den kluvna veden på en torr plats med god luftgenomströmning. I våra butiker hittar du flera luftiga och uv-skyddade nätsäckar i olika storlekar.

Vedsäckar från Espegards

Alla Espegards not- och storsäckar har bästa säkerhetsfaktor 6:1! Det är mycket viktig för säckar som ska användas många gånger.

Big Bag storsäckar för ved

Vi erbjuder även storsäck för ved, Big Bag, från Espergard i ventilerande och multianvändbart material för just återanvändning. Säckarna fungerar dessutom utmärkt som torknings- eller transportsäck.

Köp vedsäck för vedhantering online och i butik

Självklart erbjuder vi förmånliga priser på vedsäckar så du kan köpa det antal säckar du behöver till extra bra affär! Vi har storköpspriser på alla säckar så du kan köpa många vedsäckar med billigare pris. Vi har säckar i allt från 5-pack till 50-pack till storköpspris. Beställ dina storsäckar för ved online på granngården.se med hemleverans, leverans till butik eller utlämningsställe. Du kan självklart också köpa vedsäckar i butik.

Köp kvalitetssäkrade nätsäckar och vedsäckar till billiga storköpspriser online på granngården.se eller i butik! Kom ihåg att vi även erbjuder pellets till bra pris, värmeloggs, vedklyvar från AL-KO och Faxes samt annan skogsutrustning.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1