Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Torvströ

Torv är en ren naturprodukt som produceras ur torvmossar. Torv har en väldigt bra förmåga att binda ammoniak och gaser samtidigt som det har ett väldigt lågt pH-värde vilket minskar risken för bakterier. Torvströ har ofta en positiv effekt på hästar och djur med luftvägsproblem. Ytterligare en fördel med torv är att det är lättare att bli av med då det är ett bra jordförbättringsmedel. Så om man har svårt med sin gödselhantering så kan torv vara ett bra alternativ för ditt stall.

Nackdelen med torv kan vara att det upplevs mörkare än spån på grund av den mörkbruna jordfärgen samt att förnyelsen av torv tar väldigt många år så att det därför finns begränsad tillgång av torv. Numera finns det en uppsjö av olika strömedel till stall så att alla kan välja just sin favorit och därför är detta kanske inget som behöver oroa konsumenter i nuläget men det kan ändå vara bra att känna till var torven kommer ifrån.

Hitta torvströ för stallet hos Granngården och handla hem så mycket du behöver. Du kan köpa enstaka säckar eller tovströ på helpall. Vi har även ett brett sortiment av andra strömedel som kutterspån, stallpellets och halmpellets till box, spilta och stall.

Köp torvströ online hos Granngården

Välj torvströ från Granngården för att få en bra miljö i stallet för både djur och människor. Välj från olika förpackningar och volymer av torvströ på pall eller säck. Välkommen att köp torvströ i butik eller online på granngården.se!

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1