Gå till huvudinnehållet

Skyddshjälm

Att bära skyddshjälm när du arbetar i skogen och vid arbete med motorsåg röjsåg är av yttersta vikt för din säkerhet.

Arbetar du med röjningsarbete av stammar högre än två meter är det dessutom ett krav. Precis som det är en självklarhet att använda sågskyddsbyxor och sågskyddshandskar vid skogsarbete bör hjälmen alltid prioriteras i skogsutrustningen.

I Granngårdens sortiment finns kvalitethjälmar från välkända varumärken som Stihl och Oregon. Beställ enkelt enda hem på granngården se eller besök din närmsta Granngården.-butik.

Skogshjälm Stihl

Våra skyddshjälmar från Stihl levereras komplett med hörselskydd, etsat nätvisir och nackdok. Stihl skyddshjälmar har dessutom egenskaper som rattjustering, UV-indikator och regnskydd. Modell G3000 har dessutom hörselskydd med radio. För dig som är ute efter ett komplett paket finns modell G2000, en hjälm utrustad med bland annat hörselskydd, rostfritt nätvisir och praktiskt regnskydd.jälmen är dessutom utrustad med en patenterad världsunik säkerhetsdetalj, en UV-indikator som ger dig mycket hög säkerhet.

Skogshjälm Oregon

Vår lätta och bekväma skogshjälm från Oregon lämpar sig för fritidsbruk och levereras med visir och hörselkåpor. Vill du kan du köpa till ett nackskydd och glöm inte heller att komplettera med skyddsglasögon.

Köp skyddshjälmar av högsta kvalitet online på granngården.se eller i butik!

5 produkter

Visar sida 1 av 1