Gå till huvudinnehållet

Elvattenkoppar

Elvattenkoppar är räddare i nöden under vinterhalvåret då vattnet lätt fryser i stall som inte är uppvärmda. Den uppvärmda elvattenkoppen håller vattnet frostfritt och ser till att djuren får rinnande frysfritt vatten. Det är också smidigt för dig som djurägare då du slipper fylla på tunga vattenhinkar och besparar både tid, rygg och frusna fingrar. Elvattenkoppar lämpar sig bäst för djur som hästar, får, nöt och grisar.

I Granngården sortiment finns både frostfria vattenkoppar med uppvärmning och enklare modeller för redan uppvärmda stallmiljöer. Köp dina vattenkoppar online på granngården.se med smidig leverans eller köp direkt i din lokala Granngården-butik!

Uppvärmda elvattenkoppar

Många elvattenkoppar i vårt sortiment är tillverkade i polypropen och har integrerade och självreglerande värmeelement för uppvärmning av vattenskålen. En del vattenkoppar är även utrustade med värmekabel för utvändig uppvärmning. Vi erbjuder vattenkoppar från kvalitetsvarumärken som LaGée, Suevia och DeLaval.

Elvattenkoppar för häst, får, nöt och gris

Vare sig du är på jakt efter en vattenkopp med värme till din häst, nötdjur, gris, get eller annat djur har vi eluppvärmda vattenkoppar som lämpar sig. Välj från ett stort sortiment av elvattenkoppar i olika utföranden för det som passar din gård och djur bäst. När frosten kommer gäller det att vara förberedd med rätt vattenförsörjning för djuren för att inte riskera frusna vattenflöden och törstiga djur. En investering till stallet i form av elvattenkoppar eller värmebaljor till hagen belönar sig flera gånger om när kylan gjort intåg!

Elvattenkopp med flottör

En flottör ser till att hålla vattennivån i koppen så det inte finns risk för vattnet att rinna över eller bli för högt. Vi erbjuder både elvattenkopp med flottör och utan från bland annat Buvette, Suevia och LaGée. Du kan också köpa flottör för sig om du redan har en kopp installerad.

Köp elvattenkoppar och eluppvärmda frostfria vattenkoppar från kvalitativa tillverkare online på granngården.se eller i butik. Vi erbjuder även uppvärmda vattenkar till hage och stall. Välkommen till oss på Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier