Gå till huvudinnehållet

Lammbar & Kalvbar

Lammbar och kalvbar är konstruerade för att säkerställa en jämn och kontrollerad utfodring. De har flera nappar som låter flera lamm eller kalvar äta samtidigt, vilket sparar tid och underlättar utfodringen. Med denna typ av foderlösning kan du enkelt mata en större mängd djur på en gång.

Lammbar & Kalvbar - Effektiva utfodring för lamm & kalv

Våra lammbarer och kalvbarer är utmärkta foderlösningar för att mata dina lamm och kalvar med mjölk eller mjölkersättning. Med sina flera nappar erbjuder de en effektiv och bekväm metod för utfodring. Våra mjölkbarer är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att vara hållbara och enkla att rengöra.

Hos Granngården erbjuder vi olika storlekar och modeller av lammbar och kalvbar för att passa olika behov och uppfödningsmiljöer. Våra foderlösningar är utformade för att ge bästa möjliga stöd och komfort för dina lamm och kalvar under tillväxten.Investera i en lammbar eller kalvbar för att effektivisera foderprocessen och säkerställa att dina lamm och kalvar får den bästa starten i livet.

Kategori & Filter
    • Populära
9 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier