Gå till huvudinnehållet

Stallmatta & Gummimatta

En stallmatta i boxen eller spiltan är en bra investering för såväl dina djur som din gård. Att ha en mjuk stallmatta i hästens box eller kornas spiltor minskar belastningen som ett hårt stallgolv kan ge på djurens ben. Samtidigt minskar mattan ljudnivån på stallgångar och sparar på kutterspån, halmpellets och andra strömedel. I längden blir en stallmatta därför en ekonomisk vinning för dig.

Hos oss på Granngården hittar du stallmattor till häst och andra djur i flera olika utföranden. Våra båspallmattor, stallmattor och gummimattor från Rubco finns i olika tjocklekar och kan även köpas som metervara. Köp din gummimatta i butik eller beställ online med hemleverans direkt till din gård eller ditt stall.

Stallmatta vid brist på kutterspån

Vid brist på kutterspån, halmpellets och annat strömedel är en stallmatta räddare i nöden. Använder du stallmatta till häst eller andra djur så behöver du inte ha så mycket strö i boxen. Mattan minskar åtgången av strömedel då naturlig dämpning redan finns. Du behöver med andra ord enbart strö i ett tunt lager för att lättare mocka. En gummimatta hjälper dig dessutom rent i boxen lättare och skapar mer tid över för annat.

Gummimatta till stall

En mjuk och slitstark stallmatta av hög kvalitet är en självklarhet i alla stall där du vill upprätthålla en bra arbetsmiljö för dina anställda och bekvämt hem för dina djur. Hos oss på Granngården hittar du ett brett utbud av gummimattor i olika storlekar till både boxar och stallgångar. Vi har dessutom gummimattor till stallväggar från Rubco. Våra stallmattor är urinresistenta, halkfria, värme- och ljudisolerade. Självklart är de både tåliga, slitstarka och enkla att rengöra. Vi har även skruvar, brickor och pluggar för en säker fastsättning av stallmattor oavsett placering.

Gummimatta som metervara

Hos oss hittar du allt ifrån färdigskurna mattsystem som placeras på golvet i kvadrater till stallmattor som metervara och gummimattor på rulle. Våra gummimattor som säljs per meter och på rulle finns i flera olika tjocklekar och bredder. Välj det alternativ som passar dig bäst och spana gärna in vårt kompletta utbud stallinredning för fler smarta produkter.

Komplett stallinredning till boxar online

Hitta stallmattor, gummimattor och stallinredning till boxar online och i butik. Vi har allt du behöver för att skapa en bra stallmiljö på din gård! Köp stallmatta till häst och andra djur i din lokala butik eller direkt online på granngården.se med hemleverans. Välkommen!

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier