Hej uppfödare!

Att vara hunduppfödare är givande på många sätt men också kostsamt. Vi vill göra livet lite lättare för dig och erbjuder ett unikt koncept för dig med registrerad kennel. Därför har du som uppfödare nu möjlighet att ta del av vår uppfödarrabatt på Appetitt hundfoder!

Med uppfödarrabatt får du:

  • 100 kr rabatt på Appetitt hundfoder per säck
  • 6:e säcken Appetitt gratis! 

Såhär fungerar det:

  1.  Ansök om uppfödarrabatt genom att klicka på "ansökan" längre ner och fylla i formuläret
  2.  När din ansökan godkänts får du en bekräftelse av oss. Du får också ett stämpelkort hemskickat som du använder när du köper Appetitt i någon av Granngårdens butiker. 6:e fodersäcken får du på köpet.
     

Ansökan 

Vanliga frågor

Hur fungerar stämpelkortet?
Du får en stämpel för varje säck Appetitt du köper när du samtidigt visar upp ditt stämpelkort i kassan. Var 6:e stämpel innebär att du får en säck gratis. När ditt stämpelkort är slut får du ett nytt av butiken. I dagsläget får du enbart stämplar för köp gjorda i butik och inte för köp på granngården.se.

Valppaket - har ni det?
Vi har valt att inte erbjuda valppaket. Vi tror att din kunskap och talade ord väger mycket tyngre än att via ett valppaket säkerställa att valpen äter ett foder av mycket hög kvalité. 

Finns det möjligheter till lokala samarbeten med butik?
Vi har många exempel på lokala arrangemang. Valpträffar och hundpromenader arrangeras frekvent i våra butiker. Tala med din närmsta Granngården-butik.

"Det här är ingen hobby, det är en livsstil. Allt vi gör handlar om hundarnas bästa. "

- Madeline Bäck, kennel Maliwicks