Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundkoppel & Halsband

Med rätt hundkoppel och hundhalsband så blir promenaden en härlig upplevelse för er båda. Här finns alla produkter för en lyckad promenad med hunden. Välj från vårt breda sortiment av hundkoppel, hundhalsband och hundsele. Köp online på Granngården.se med hemleverans eller till paketombud.

Hundkoppel och Halsband för promenader och stil

Välkommen till Granngårdens hundkoppel och halsband, där du hittar allt du behöver för att göra promenader med din hund både säkra och stilfulla. Vi erbjuder ett brett utbud av koppel och halsband i olika material, färger och stilar för att passa både dig och din fyrbenta vän.

Hundkoppel

Vi erbjuder hundkoppel som är designade för att ge dig fullständig kontroll över din hund under promenader. Våra koppel är tillverkade av slitstarka material för att säkerställa att de är starka och hållbara. Vi har olika typer av koppel, inklusive traditionella koppel, flexikoppel och löpkoppel, för att passa olika behov och preferenser.

Hundhalsband

För att ge din hund en stilfull look och möjlighet att bära id-bricka, erbjuder vi hundhalsband i olika stilar och material. Våra halsband är både bekväma och säkra för din hund att bära. Du kan välja mellan justerbara halsband, halvstryp-halsband och helstrypshalsband.

Tillbehör för Komfort och Praktiskhet

För att göra promenader ännu bekvämare och mer praktiska för dig och din hund, erbjuder vi också olika tillbehör. Det kan inkludera extra reflexer, blinklampor, bajspåsebehållare och påsar, samt vattenflaskor och vattenkärl för att hålla din hund hydrerad under promenaden.

Våra hundkoppel och halsband är noga utvalda för att möta höga kvalitetsstandarder och ge både komfort och säkerhet för dig och din hund. Utforska vårt sortiment och hitta de perfekta koppel och halsband som passar din hunds behov och din personliga stil.

Observera att det är viktigt att använda hundkoppel och halsband på ett ansvarsfullt sätt och att alltid ha kontroll över din hund under promenader. Kom ihåg att välja rätt storlek och passform för din hunds bekvämlighet och säkerhet. Vid frågor eller behov av råd, kontakta gärna vår kundtjänst för att få ytterligare vägledning.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
184 produkter

Visar sida 1 av 7